<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hold din viden ajour med nyt kursus for IKT ledere
RIB A/S

Annonce

Hold din viden ajour med nyt kursus for IKT-ledere

Hvis du gerne vil opdatere din IKT viden nemt og hurtigt, er der hjælp at hente hos Byggeriets Ledelsescenter, som nu tilbyder et ONLINE IKT-leder kursus for allerede uddannet IKT-ledere.  

Gennem de senere år er byggeriets aftaleregelsæt blevet kraftigt revideret, og der er kommet væsentligt flere teknologier og standarder, som nu stiller større og større krav til IKT-lederens rolle. For at du som IKT-leder fortsat kan sætte og efterleve de rigtige IKT-krav og få byggeriets IKT-projekter i mål med de bedste resultater, er det essentielt at du fastholder fingeren på pulsen. For digitalisering stikker endnu dybere end før.

 

På vores kursus bliver du kort og koncist opdateret med den nyeste IKT viden i henhold til AB18-regelsættet, FRI’s Ydelsesbeskrivelser samt de nye IKT-standarder og IKT-aftaleparadigmer. Du bliver også præsenteret for et udkast til et IKT-Aftale paradigme for Entreprenører. 

 

Så hvis du er en af de mange IKT-ledere, som gerne vil holde sig skarp på alle de nye IKT-aftaler og krav, vil du få stor glæde af dette kursus. Tilmeld dig her!

 

Om kurset

Kurset gennemføres ONLINE over 4 timer, og vil være en blanding af forelæsning og diskussioner. For at deltage på kurset skal du allerede være uddannet IKT-leder eller IKT-koordinator enten hos os eller en lignende udbyder.

 

Lyder dette interessant for dig? Læs mere om kurset her

 

Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du også meget velkommen til at kontakte Gitte Daurehøj på tlf. 25 94 63 23 eller gd@byggerietsledelsescenter.dk.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk