Har du penge tilbage i dit kursus- og uddannelsesbudget?

Har din virksomhed penge tilbage på kursus- og uddannelsesbudgettet for 2019, kan du med fordel tilmelde dig en af BLC’s uddannelser ”IKT-leder” eller ”Digital Transformation & Byggeteknologi” i 2020 og afregne uddannelsesudgiften med det samme.

 

Ta’ en uddannelse hos Byggeriets Ledelsescenter

 

Vores uddannelser, der er bredt anerkendt i branchen, er en oplagt mulighed for dig, som gerne vil have den nyeste viden fra førende fagfolk, styrket kompetencer og et værdifuldt netværk med potentielle samarbejdspartnere fra alle dele af branchen.

 

IKT-leder uddannelsen” klæder dig på til at kunne manøvrere og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Uddannelsen lærer dig hvordan du specifikt træffer kvalificerede beslutninger og arbejder målrettet mod de bedste resultater med henblik på minimering af risiko, bedre bundlinje og opfyldelse af de til enhver tid gældende krav.

 

Med en uddannelse i ”Digital Transformation & Byggeteknologi” får du de rette værktøjer og perspektiver til at imødekomme transformationen, der opleves i dag. Her stilles der skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan disse kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

 

Der er rift om pladserne, så tilmeld dig derfor et af vores hold allerede nu. Vi tilbyder i 2020 et bredt udvalg af datoer til de kommende uddannelser både i København og Aarhus.

 

Du kan læse mere om uddannelserne samt tilmelde dig her.