<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Effektiv haandtering af rejsende med en ny krydstogtterminal
RIB A/S

Annonce

Effektiv håndtering af rejsende med en ny krydstogtterminal

De eksisterende faciliteter skal udvides med en moderne og attraktiv terminalbygning

 

Copenhagen Malmö Port er i gang med at bygge en ekstra krydstogtterminal under navnet ”Krydstogtterminal T4”. 

 

Terminalen skal placeres i forlængelse af den eksisterende Oceankaj (T1-T3) i Ydre Nordhavn, hvilket betyder, at CPM fremover vil kunne modtage flere passagerer og større fartøjer i havnen. Etableringen af den nye krydstogtterminal kommer af, at fremtidsudsigterne for krydstogtbranchen viser en stigende efterspørgsel.

 

”Med en ny terminal, som er dimensioneret til mere end 5.000 passagerer, vil vi kunne modtage flere og større fartøjer fremover. Gennem etableringen sikrer vi, at København beholder og udbygger sin position som den førende krydstogtdestination i Nordeuropa. Vi ser frem til at tiltrække endnu flere rejsende til attraktive København gennem godt samarbejde med vores partnere og aktører i byen”, siger Barbara Scheel Agersnap, CEO for Copenhagen Malmö Port.

 

Fra yderområde til en central del af byen

 

Og med åbningen af Nordhavnslinjen M4 i starten af 2020, bliver det endnu lettere for passagerer at komme ud til den hurtigt udviklende bydel, idet metroen kommer til at kører mellem Orientkaj og København H. Krydstogtsterminalerne bindes derfor tættere sammen med resten af hovedstadens bynet. 

 

RIB A/S er stolte af at kunne bidrage med en IKT-løsning, som er med til at understøtte projektets faser, og dermed sikre optimerede processer og et bedre overblik. Løsningsforslaget består konkret af Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud og Byggeweb Capture.

 

Vi ønsker CPM god vind med projektet, og vi glæder os til at se det færdige resultat.

 

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk