vault

Det er tid til at genoverveje, hvor du gemmer dine projektdata!

Byggebranchen genererer mere data end nogensinde før - ca. 2,5 trillion bytes data bliver genereret hver dag.

 

På trods af, at mængden af data vokser, ”bokser” mange virksomheder i branchen stadig med at få styr på deres data. Data er for mange virksomheder fortsat ”svært anvendeligt” og ”svært tilgængeligt”.

 

Konstante ændringer og konflikter i byggeprojekter udfordrer alle parter i byggebranchen, og det er netop derfor, at enhver aktør i byggebranchen selv skal sørge for, at data og dokumentation altid er aktuelle, anvendelige og tilgængelige.

 

4 konkrete eksempler på hvorfor du skal sikre din dokumentation og adgang til data gennem alle byggeriets faser.

 

1) Ejerskab og kontrol af din virksomheds data

I stort set alle projekter, hvor der er flere parter involveret, ejes data typisk af en platformsejer - og i de fleste tilfælde er det bygherre. Det betyder, at hvis der opstår en tvist og en aktør bliver smidt af platformen, så mister de adgang til alle data. Med Byggeweb Vault får du en komplet online kopi af din virksomheds data fra Byggeweb Projekt - naturligvis med alle metadata, filhistorik og versionssæt. Det gode ved at vælge sådan en løsning er, at den også bibeholder projektets oprindelige projektweb struktur og format (log, historik, mv.), hvilket sikrer en høj datakvalitet, som ikke kan opnås med en simpel download af filer. Du kan derfor altid gå tilbage og se hvordan projektet så ud på et givent tidspunkt, fx ved specifikke faser eller milepæle i projektforløbet.

 

2) Undgå at spilde flere timer på at lede efter projektdata og information

Mange downloader løbende materiale fra projektwebben, for at have deres dokumentation på plads. Det kræver mange interne ressourcer, der er stor risiko for fejl, det er et kedeligt dobbeltarbejde, og mange får aldrig gjort det til en fast arbejdsrutine. Og på trods af den store arbejdsindsats ender man ofte med et mangelfuldt grundlag, da kun de vigtigste filer eller nyeste versioner downloades - uden filhistorik og logfiler. Med Byggeweb Vault har du og dit team altid adgang til alle jeres data – når som helst og hvor som helst.

 

3) Automatisk dokumentation af faser og leverancer

Synkroniser dokumentationen undervejs i dit projekt, så dine data altid er opdaterede og tilgængelige. Du kan planlægge hvornår du vil lave dine Vaults ud i fremtiden, fx hver måned, hver tredje måned og så videre. Det betyder, at du med Byggeweb Vault kan skabe en fast, struktureret og automatiseret opsamling af projektmaterialet – tilpasset din virksomhed eller projektets behov. Når du skal granske en fase eller leverance, kan du vælge ud fra hvilken bruger, som du gerne vil visualisere eller genskabe projektet ud fra. Du kan også skifte mellem én eller flere brugeres rettigheder og adgang til data, hvilket gør det muligt at dykke endnu længere ned i visualiseringerne og fokusere på de små detaljer. Dette viser sig særligt værdifuldt ved tvivlsspørgsmål eller tvister.

 

4) Mere end et dokumentationsværktøj

Få endnu hurtigere indsigt i dine data og opdag skjulte tendenser, som kan være med til at forbedre dine byggeprojekter og optimere dine processer. Ved at sammenligne data fra forskellige tidspunkter i projektforløbet, gør Byggeweb Vault granskningsprocessen langt mere effektiv. Gennem et eller flere øjebliksbilleder, kan du få dybere indsigt i vigtige faser af projektet og genanvende data på tværs af virksomheden. Brug Byggeweb Vault som datagrundlag for din vidensdeling.

 

Sørg for at du altid har optimalt datagrundlag!

Bliv klogere på Byggeweb Vault og hør mere om, hvordan du kommer i gang eller download brochuren om Vault.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.