<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Deltag paa IKT leder uddannelsen Online den 20 22 September 2021 hos Byggeriets Ledelsescenter og styrk dine kompetencer dit netvaerk og dit CV
RIB A/S

Annonce

Deltag på IKT-leder uddannelsen™ Online den 20. - 22. September 2021 hos Byggeriets Ledelsescenter og styrk dine kompetencer, dit netværk og dit CV!

Lige siden IKT-bekendtgørelserne i 2013 fastslog, at der skal anvendes IKT-værktøjer- og processer på alle offentlige byggerier over visse beløbsgrænser, har anvendelsen af IKT været en central del af byggebranchen.

 

Med indtrædelsen af IKT i byggeriet dukkede også en ny vigtig rolle op: IKT-lederen. Det er præcis den rolle, som IKT-leder uddannelsen™ hos Byggeriets Ledelsescenter ruster dig til, så du kan udøve effektiv og slagkraftig IKT-ledelse!

 

Men hvad er IKT egentlig?

IKT begrebet er mest udbredt og anvendt inden for den offentlige sektor i Danmark og i udlandet. Dog har den private sektor også fået øjnene op for vigtigheden af IKT. Helt konkret står IKT for 'informations- og kommunikationsteknologi', men IKT er egentlig en udvidet betegnelse, som omfatter mange relaterede begreber, såsom:

 

  • IKT-krav

  • IKT-aftaler

  • IKT-ydelser

  • IKT-specifikationer

  • IKT-bekendtgørelserne

  • Osv…

Formålet med IKT er at skabe en lettere og mere flydende anvendelse af IKT i bygge, og renoverings-, drifts- og vedligeholdelsesopgaver i både den offentlige og private sektor og i støttede byggerier.

 

Bliv uddannet IKT-leder hos byggeriets Ledelsescenter på blot 3 dage!

IKT-leder uddannelsen hos BLC er Danmarks mest anerkendte og søgte certifikatgivende uddannelse på blot 3 dage, som klæder dig på til, at kunne manøvre og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Herunder, bliver du klædt på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav.

Derudover, kommer vi også ind på de nye AB18, ABR18 samt YBL18, og konkretiserer, hvilke konsekvenser det har for dig som IKT leder, for bygherren og ikke mindst alle projektets parter!

Næste hold afholdes den 20. - 22. september 2021 online kl. 08.00 - 16.00.

 

Læs mere og tilmeld dig IKT-leder uddannelsen™ her.

 

Tilmeld nyhedsbrev her. 
Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk