DTB - LinkedIn opslag (2)

Deltag på Digital Transformation og Byggeteknologi ™ den 22. - 24. September 2021 hos Byggeriets Ledelsescenter og styrk dine kompetencer!

I byggeriets verden har det aldrig været vigtigere end nogensinde før at kunne øge sin digitalisering. I byggeriets branche er det blevet en central del at gøre brug af digitale værktøjer. Alt dette, så man kan få en stærkere og mere effektiv arbejdsgang i hverdagen!

 

Derfor tilbyder Byggeriets Ledelsescenter uddannelsen Digital Transformation og Byggeteknologi ™. Med denne spændende uddannelse, kan kursister få de rette værktøjer og perspektiver til netop at imødekomme den digitale transformation i byggebranchen.

Uddannelse er på blot 3 dage, hvor der stilles skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

Med uddannelsen fra Byggeriets Ledelsescenter, kan du få styrket din viden inden for nye teknologiske muligheder, Build 4.0, Data, processer mv. og ikke mindst lære hvordan og hvornår du kan udnytte teknologien til bedre projekt- og virksomhedsstyring!

Formålet er, at give dig som leder et nyt ledelsesfokus- og sprog, så du selv kan lede en virksomheds digitale omstilling!

Næste hold er den 22-24. november 2021, tilmeld dig her

Eller læs mere om uddannelsen her.

 

Tilmeld nyhedsbrev her.