<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bygningsstyrelsen vaelger igen RIB s IKT vaerktoejer til effektiv projektstyring
RIB A/S

Annonce

Bygningsstyrelsen vælger igen RIB’s IKT-værktøjer til effektiv projektstyring

Efter et større udbud med deltagelse af flere af de førende leverandører i Danmark, kan vi med stolthed fortælle, at Bygningsstyrelsen netop har valgt at indgå en ny samarbejdsaftale med RIB Software omkring levering af IKT-værktøjer.

Optimeret proces fra start til slut
Mere konkret er RIB Software valgt som leverandør af Byggeweb ProjektByggeweb UdbudByggeweb Digital Aflevering og Connex Construction Cloud, som udgør en samlet platform til effektiv projektstyring i både samarbejdet med alle byggeriets parter og i kvalitetssikring af projekter. Bl.a. skal Connex Construction Cloud understøtte en struktureret og ensartet håndtering og opsamling af projektændringer via workflows. Og den digitale aflevering vil, sammen med en optimeret proces, sikre en bedre styring af aflevering af data til drift.  

Værdiskabende samarbejdspartner 
Hos RIB Software er der både glæde og stolthed over, at Bygningsstyrelsen igen har valgt at anvende flere af vores populære Byggeweb løsninger, og ikke mindst vores banebrydende platform Connex Construction Cloud. Vores erfarne rådgivere og dygtige supportere vil, gennem et tæt samarbejde med Bygningsstyrelsen, bistå med fortsat at optimere anvendelsen af IKT-værktøjer og danne det bedst mulige grundlag for fremtidige projekter. 

 

Tilmeld nyhedsbrev her. 
Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk