<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Byggeweb Udbudsportal Naturligvis er der gratis adgang for tilbudsgivere og potentielle ansoegere
RIB A/S

Annonce

Byggeweb Udbudsportal: Naturligvis er der gratis adgang for tilbudsgivere og potentielle ansøgere

 

Hos RIB arbejder vi målrettet med at udvikle applikationer og produkter, der modsvarer markedets behov, og naturligvis lever vores løsninger til en hver tid op til gældende lovgivning.

 

Byggeweb Udbud er en af de mest benyttede udbudsplatforme på markedet, og ud over at vi hele tiden arbejder med optimering af features og funktionalitet i forhold til vores brugeres tilbagemelding, har det naturligvis altid været gratis at aflevere tilbud og materiale og det er uanset antal af brugere – som loven foreskriver det.

 

Vores senior rådgiver Kim F. Andersen er dagligt i tæt kontakt med vores kunder omkring anvendelsen af Byggeweb Udbud, og han udtaler:

 

“En god digital udbudsproces fungerer kun, hvis ingen af de implicerede parter render ind i funktionelle begrænsninger grundet krav om betaling. Funktioner møntet til tilbudsgivere i Byggeweb Udbud, såsom download af alt materiale og videreformidling af filer samt spørgsmål & svar til samarbejdspartnere, vil altid være tilgængelige, i alle typer af udbudsformer. Min erfaring som rådgiver på bl.a. vores udbudsplatform har bekræftet, at en smidig udbudsproces er med til at favne alle relevante aktører, og giver dermed det bedste grundlag for bygherrer.”

 

Vi vil naturligvis altid gerne præsentere vores Byggeweb Udbuds platform. Udfyld formularen her, og vi tager kontakt til dig snarest. 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk