Byggeweb Projekt Basic til dit projekt – de første 3 mdr. gratis

 

Med over 13.000 projekter og mere end 400.000 brugere på Byggeweb Projekt er vores projektweb nok markedet mest anvendte projektplatform.

 
Og det er ikke uden grund. Med Byggeweb Projekt Basic får du en nem og effektiv samarbejdsplatform uanset projektets størrelse og kompleksitet. Vores løsninger er naturligvis optimeret ift. IKT-bekendtgørelserne, så du kan føle dig helt tryg. 
 
Vi har samlet en helt enkel og økonomisk yderst favorabel pakke, hvor du får alle de centrale projektweb-funktioner som fx 3D viewer og versionsstyring. Funktioner, som sikrer dig et effektivt projektforløb og samarbejde, og ikke mindst et succesfyldt slutresultat uden misforståelser, fejl og uhensigtsmæssigt dobbeltarbejde. Du får samtidig komplet overblik, fuld dokumentation og en projektweb-løsning, som er skræddersyet til byggebranchens behov.
 
Få et samlet overblik over features i Byggeweb Projekt Basic her .
 
Bestiller du Byggeweb Projekt Basic til dit projekt, giver vi dig de første 3 måneder gratis. Derefter betaler du kun en fast lav pris på 995 kr./md. uanset entreprisesum. 
 
Du kan læse mere om bestilling af Byggeweb Projekt og det gode tilbud h er.
 
 
 
 
Følg også RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.