<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Byggeriets Ledelsescenter oensker godt nytaar
RIB A/S

Annonce

Byggeriets Ledelsescenter ønsker godt nytår

 

2020 er starten på et nyt årti

 

Hos BLC fejres det med en nytårsrabat på alle årets uddannelseshold - både den anerkendte IKT-leder uddannelse  samt udannelsen Digital Transformation & Byggeteknologi, som blev lanceret med stor succes og begejstrede deltagere sidste år. Invester tre dage, og få styrket dine kompetencer indenfor digitalisering af byggeriet.

 

Så tilmeld dig inden 31. januar og få hele 2020 kr. i rabat!

 

Digital Transformation & Byggeteknologi


Certifikatgivende uddannelse på 3 dage, som stiller skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed. Styrk dine kompetencer indenfor digital transformation & byggeteknologi.

Næste hold i København: 20.-22. april 2020

Læs mere og tilmeld dig her

 

IKT-leder uddannelse


Certifikatgivende uddannelse på 3 dage, som klæder dig på til at kunne manøvrere og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Dette er Danmarks absolut mest anerkendte og søgte IKT-uddannelse med over 600 uddannede IKT-ledere.

Næste hold i København: 4.-6. marts 2020
Næste hold i Aarhus: 9.-11. marts 2020

 

Læs mere og tilmeld dig her

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk