<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BLC Aaret der gik
RIB A/S

Annonce

BLC - Året der gik

 

Byggeriets Ledelsescenter 2020

Hos Byggeriets Ledelsescenter har vi haft et travlt og spændende 2020, hvor vi, trods COVID-19, har gennemført hele 7 fuldt bookede IKT-leder uddannelser - og har haft mere end 130 deltagere igennem på vores hold.

COVID-19 har for mange vendt op og ned på hverdagen, og har - på godt og ondt - fået os til at se nye løsninger. For os har krisen bevist, at online uddannelser absolut kan leve op til vores deltageres høje krav til kvalitet og nærvær, når nu situationen ikke inviterer til fysisk fremmøde i samme omfang som tidligere.

 

Det online uddannelsesformat fungerer!

En ting er, at vi fra BLC oplever at online formatet fungerer rigtig godt, men en anden og langt vigtigere ting er, at vores deltagere har en meget positiv oplevelse af vores online uddannelse. Baseret på evalueringer fra tidligere deltagere, er vi ikke i tvivl om, at vores online IKT-leder uddannelse er noget, som vækker begejstring. Et udpluk af tidligere deltagere fortæller:

"IKT-leder uddannelsen var en øjenåbner for mig. Jeg er glad for min deltagelse og alle lærerne var yderst professionelle og dygtige til at undervise – også online, selvom jeg var skeptisk inden jeg startede."

 

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere på IKT-leder uddannelsen her.

 

Vi lægger stærkt ud i 2021 – tilmeld dig allerede nu!

Vores ambition om fortsat at øge produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri slutter dog ikke her. BLC ser frem til at gentage succesen næste år, hvor vi i første omgang stiller skarpt på første halvår med 3 planlagte hold - to online hold og ét hold i København!

 

Tilmed dig allerede nu for at sikre en plads på et hold i det nye år!

 

IKT-leder uddannelsen ONLINE - tilmeld dig her:
➡️ 1. - 5. februar 2021
➡️ 12. - 16. april 2021

 


IKT-leder uddannelse i KBH - tilmeld dig her:

➡️ 7. - 9. juni 2021

 


Du kan også læse mere om IKT-leder uddannelsen her.

 

Vil du gerne have spændende nyheder fra Byggeriets Ledelsescenter?

Følg Byggeriets Ledelsescenter på LinkedIn for spændende indlæg om byggeriet.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk