<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BLACK FRIDAY Byggeriets Ledelsescenter
RIB A/S

Annonce

BLACK FRIDAY - Byggeriets Ledelsescenter

 

BLACK FRIDAY tilbud på alle uddannelser fra Byggeriets Ledelsescenter

 

BLACK FRIDAY er lige rundt om hjørnet, og hvorfor ikke kombinere ønsket om at styrke dine kompetencer inden for det digitale byggeri med et ekstraordinært godt tilbud fra Byggeriets Ledelsescenter. Vi starter Black Friday allerede i dag, hvilket giver dig god tid til at blive klogere på dit valg af uddannelse.

 

Fra i dag frem til fredag aften kl. 23.59 tilbyder BLC et eksklusivt Black Friday tilbud på alle vores uddannelser. Tilmeld én person for 16.995,- pr. deltager. Ved tilmelding af flere deltagere fra samme firma koster det 15.995,- pr. deltager. Tilbuddet er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil deltage på en af vores efterspurgte uddannelser – måske endda sammen med en af dine kolleger og samtidig spare på deltagergebyret. Gennem vores uddannelser er du nemlig garanteret den nyeste viden fra førende fagfolk, du får styrket dine kompetencer og får ikke mindst et værdifuldt netværk med potentielle samarbejdspartnere fra alle dele af branchen.

 

Vores uddannelser

 

BLC tilbyder ”IKT-leder uddannelsen” og ”Digital Transformation & Byggeteknologi”. Begge uddannelser er bredt anerkendt i branchen.

 

”IKT-leder uddannelsen” klæder dig på til at kunne manøvre og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Uddannelsen lærer dig, hvordan du specifikt træffer kvalificerede beslutninger og arbejder målrettet med henblik på minimering af risiko, bedre bundlinje og opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. ”Digital Transformation & Byggeteknologi” giver dig de rette værktøjer og perspektiver til at forstå arbejdet med modeller, data, ny teknologi og processerne omkring. Implementeringen, som ofte er den svære del, bliver du også klædt på til at kunne håndtere. Og det hele med værdiskabelsen som omdrejningspunkt.

 

BLACK FRIDAY PRIS:
16.995,- ved tilmelding af én person
15.995,- ved tilmelding af flere personer fra samme firmer
Læs mere og tilmeld dig her

 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk