Relining 4

Fuld tilfredshed med relining-metoden

Proline har netop afsluttet en omfattende renovering af Boliggården i Helsingør, hvor faldstammerne i 348 lejligheder skulle relines. Rambøll var rådgiver på projektet, som er forløbet smertefrit og tilfredsstillende.

Relining 3  side 1



Tekst af Pernille Christiansen

Når Proline renoverer faldstammer, sker det efter lidt utraditionelle metoder. Man lader nemlig de gamle faldstammer stå, og i stedet støbes de nye afløbsrør inde i de gamle. I Danmark er Proline den eneste virksomhed, der sværger til relining-metoden, så da Rambøll sidste år udbød renoveringen af Boliggården, måtte de helt til Sverige for at finde konkurrenter om udbuddet.

- Vi udbød også arbejdet til to svenske virksomheder, men i sidste ende faldt valget på Proline, for her gik pris, kvalitet og service op i en højere enhed, forklarer Lasse Hansen fra Rambøll.

Ingen overraskelser
Teknikkerne arbejdede med en hastighed på tre lejligheder om dagen, og arbejdet stod som aftalt færdig i slutningen af april i år. Her var ingen skred i tidsplanen, ingen uforudsete udgifter og ingen aftaler, der ikke blev overholdt.
- De regnede alt med fra starten, så hverken tidsmæssigt eller økonomisk fik vi grimme overraskelser. Proline har levet op til alle forventninger og gjort det meget let for os som rådgivere, understreger Lasse Hansen.

Et godt bagland
Også blandt beboerne har der været tilfredshed med det udførte arbejde, for ifølge Lasse Hansen blevet der udvist stor professionalisme i forhold til at opføre sig korrekt i folks private ejendomme. Omfanget af fejl og mangler i lejlighederne var minimalt og blev hurtigt rettet op.
- Det er første, men bestemt ikke sidste gang, vi arbejder sammen med Proline. Det er et positivt og serviceminded firma, som har et godt bagland, der sørger for, at alle materialer er gennemtestede, og at reklamationer forløber smertefrit, afslutter Lasse Hansen.

Kontaktinformation

  • Proline Danmark ApS
  • Lunikvej 24, 2670 Greve, Høgevej 4, 7000 Fredericia
  • Tlf: 63 61 85 45
  • Web: https://proline-group.com/da
  • Email : info@proline-group.dk