coverbilled linkedin

Proline søger håndværkere til relining og strømpeforing

 

Er du:
Håndværkertypen som prioriterer frihed under ansvar og som er god til at samarbejde i mindre teams, er dette måske lige et job for dig. Du vil arbejde tæt i samarbejde med kunden, din faste makker og projektleder, hvor ikke to dage er ens. Arbejdet vil primært foregå i og omkring Storkøbenhavn, men da vi arbejder i hele landet, vil skiftende arbejdssteder forekomme. Du omstiller dig gerne ved nye opgaver eller situationer. Du er en god kollega, der deler ud af din viden og har fokus på at efterlade et godt resultat. Da det meste af arbejdsdagen foregår i folks private hjem, forventer vi at du er smilende, imødekommende og servicemindet. Du har gerne en håndværkermæssig baggrund og det vil være et stort plus hvis du har en baggrund indenfor VVS-faget og er bosiddende på Sjælland. Det er et krav du har kørekort B.

 

Det tilbyder vi:
Du bliver en del af et uformelt, ungt og dynamisk team i en af branchens førende virksomheder beliggende i Greve. Vi har ordnede forhold med overenskomst og gode medarbejdervilkår. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgningen:
Vi mangler i øjeblikket 2 mand og gerne et makkerpar der er vant til at arbejde sammen. For yderligere information kontakt da Cem á Hólum på tlf. 27586810, eller send din ansøgning direkte til cem@proline-group.dk.

 

Ansøgningsfristen er 4. august. Kandidater tages løbende til samtale med ansættelse hurtigst muligt.  

Kontaktinformation

  • Proline Danmark ApS
  • Lunikvej 24, 2670 Greve, Høgevej 4, 7000 Fredericia
  • Tlf: 63 61 85 45
  • Web: https://proline-group.com/da
  • Email : info@proline-group.dk