Hurtige arbejdsgange overflødiggør genhusning

Proline arbejder netop nu i Rungsted Kyst for ejerforeningen Rungstedhave A/S Øst og Vest, sammen med et rådgivende ingeniørfirma.

 

To faldstammer om dagen

Rungstedhave består af 72 lejligheder og 36 faldstammer fordelt på 2 blokke, som kaldes Øst- og Vestblokken. Proline vandt opgaven med relining og strømpeforing af de eksisterende faldstammer og afløb fra køkkener og toiletter. Hver dag færdiggøres 2 faldstammer og 4 lejligheder fra øverste tilslutning på 1. sal og ned til det nye blücher rottestop, som også var en del af entreprisen.

 

Ingen genhusning

Når alle lejligheder er færdige i blokken, fortsætter reliningsarbejdet fra loftet, hvor der indskæres nye renselemme og relines ned til overgangen på 1. sal. Hermed har foreningen fået renoveret de eksisterende faldstammer fra ”top til tå” uden genhusning af beboere og uden bygningsarbejder, hvilket kan være en langsommelig og økonomisk tung proces.

 

Gulvafløbene på badeværelserne strømpefores ud til faldstammen, så den overlapper det relinede rør og dermed er systemet 100% nyt og tæt i minimum 50 år frem.

 

Kontaktinformation

  • Proline Danmark ApS
  • Lunikvej 24, 2670 Greve, Høgevej 4, 7000 Fredericia
  • Tlf: 63 61 85 45
  • Web: https://proline-group.com/da
  • Email : info@proline-group.dk