<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> platform nyt domicil

Annonce

PLATFORM.AS FLYTTER IND I NYT DOMICIL

 

PLATFORM.AS VOKSER STØT. 1. OKTOBER RYKKER PLATFORMSUDLEJEREN FRA GREVE ET PAR KILOMETER LÆNGERE NED AD VEJEN, TIL NYE OG STØRRE LOKALER OG INVITERER I DENNE ANLEDNING TIL ÅBENT HUS FREDAG DEN 7. OKTOBER.

 

 

Flere medarbejdere og flere platforme på den samme plads. Platform.as har siden 2008 udlejet og serviceret mobile arbejdsplatforme fra Agenavej i Greve. Men med vækst, stigende efterspørgsel og dermed også flere platforme og ansatte, er pladsen nu blevet for trang.

 

Derfor flytter hele virksomheden til nyere og ikke mindst større lokaler få kilometer derfra på Broenge 4 i Ishøj. De nye lokaler har næsten dobbelt så meget kontor- og værkstedsplads, og Platform.as kan dermed håndtere langt flere arbejdsplatforme, byggehejs og andet materiel.

 

Åbent Hus med øl og musik

I forbindelse med flytningen inviterer Platform.as alle kunder og samarbejdspartnere til åbent hus fredag den 7. oktober kl. 12 på Broenge 4 i Ishøj. 

 

Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as