<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vakuumsug til vindues og doerudskiftning
PLATFORM A/S

Annonce

Vakuumsug til vindues- og dørudskiftning

Elektrisk vakuumsug 

 

Har du nogensinde prøvet at bakse med et stort vindue, eller en altandør, på et par hundrede kilo i 25 meters højde, som skulle på plads i et lille hul, samtidig med, at det skal være i vater både den ene og den anden vej og uden at din makkers fingre kommer i klemme?

Hvis du har det, vil du forstå, hvorfor du bør tilvælge vores vakuumsug på jeres kommende vinduesudskiftning/-montage projekter. Suget er monteret i toppen af platformen og med det kraftige sug samt håndtagene, er det pludselig en leg at manøvrere med de tunge vinduer og døre. Vores sug kan løfte op til 320 kg.

En arbejdsplatform er ideel til fx vindues- og dørudskiftninger, da det kræver den ekstra plads, som platformene tilbyder og med vakuumsuget, vil det være langt nemmere at manøvrere de tunge vinduer og døre, så håndværkeren blot skal koncentrere sig om præcisionen. 

Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as