<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tilpas arbejdsplatformen til jeres byggeri
PLATFORM A/S

Annonce

Tilpas arbejdsplatformen til jeres byggeri

En arbejdsplatform er ikke bare en arbejdsplatform. Med forskellige typer ekstraudstyr, kan platformen tilpasses de fleste typer byggeopgaver og vil stort set altid være billigere og mere fleksibelt end eksempelvis et stillads 

 

Få kan være i tvivl om, at arbejdsplatforme er et fremragende alternativ til det traditionelle stillads. I mange tilfælde, bør det ligefrem foretrækkes, at bruge platforme, da de er fleksible, skaber godt arbejdsmiljø for håndværkerne, de kan tilpasses præcis den opgave de skal bruges til og så er de til langt mindre gene for beboere.

 

Bagom kørsel

 

Om de skal bruges til mureropgaver, facadebeklædningsopgaver eller vinduesudskiftning, er det muligt at tilpasse platformen. 

 

1. oktober er lig med krav om vinterforanstaltning

Vi passerede for nylig den 1. oktober, og det betyder, at Arbejdstilsynet nu vil fokusere på om der er styr på vinterforanstaltningerne på byggepladsen. Træk, blæst, sne og slagregn kan nemlig være med til at forværre nedslidningen af medarbejderne på byggepladserne. Dette kan dog undgås, hvis man sørger for at inddække arbejdsplatformen.

 

Platfrom.as’ tilbyder en særlige Inddækning, der er lavet af en wrap, som varmefolieres på platformene. Metoden er genial, fordi den er utrolig stærk og stabil, hvilket betyder, at når det blæser er inddækningen stabil og larmer ikke som man kender det fra andre typer inddækning. Det er desuden meget nemt at lappe huller.

 

Inddækning

 

Undgå buk og stræk

Murerfaget er et af de mest nedslidende erhverv. Mureren lægger dagligt hundredevis af tunge sten, bukker og strækker sig samt arbejder ofte og længe i ubehagelige stillinger. Eller sådan var det i hvert fald engang. For med en arbejdsplatform, kan murerens arbejde lettes gevaldigt og hvis platformen udvides med en såkaldt murerkonsol, kan man næsten ikke give mureren bedre betingelser. Med en murerkonsol, vil mureren stå 50 cm. Under platformens dæk, hvorved han eller hun ikke konstant skal bukke sig efter en ny sten.

 

Murerkonsol

 

Kraftigt vakuumsug forebygger tunge løft

Alle der har prøvet at montere et vindue eller altandør, ved, at det er et utroligt tungt arbejde, der kræver stor præcision. Sjældent den bedste kombination, hvis man i forvejen balancerer på det begrænsede arbejdsareal, som et stillads tilbyder.

 

En arbejdsplatform er derimod ideel til vinduesudskiftninger. Her er plads og derudover mulighed for at tilføje det smarte vakuumsug. Med vakuumsuget, som monteres ved hjælp af en topkran, vil det være langt nemmere at manøvrere de tunge vinduer og døre. Dermed skal håndværkeren blot koncentrere sig om præcisionen. 

 

Vakuumsug

 

Topkran, bagom-kørsel, minichassis og meget mere

Der er, som tidligere nævnt, mange muligheder for at tilpasse platformen, så den passer nøjagtig til jeres byggeopgave. Foruden ovenstående muligheder, giver topkranen fx mulighed for at håndtere tunge materialer på platformen, minichassis’et gør det muligt at opstille platformen på steder med begrænset plads og det særlige ”bagom-kørsel” modul, giver plads på begge sider af tårnet, så man opnår bedre plads, når der eksempelvis arbejdes med trillebør på platformen.

 

Platform.as

Platform A/S er Danmarks største udlejer af arbejdsplatforme og byggehejs. Vi tilbyder en allround-service, der omfatter besigtigelse, levering, montering, flytning, service og afhentning efter behov. Vores mere end 360 platforme og hejs er kendetegnet ved stor sikkerhed ligesom vi har opnået både ISO 9001 og DRA-certificering.

 

Læs meget mere på www.platform.as

Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as