Projektleder-1-918x612

Projektleder søges til Platform.as

Kan du lede mange sideløbende montageprojekter? Sørge for at de udføres i samarbejde med dine kollegaer – og efter aftale med kunden?

 

Kan du lede mange sideløbende montageprojekter? Sørge for at de udføres i samarbejde med dine kollegaer – og efter aftale med kunden?

 

I Platform.as mærker vi en stigende efterspørgsel på vores effektiviserende løsninger med arbejdsplatforme og byggehejs. Derfor søger vi en projektleder, der bl.a. skal varetage følgende opgaver:

 

 - Besigtige byggepladser og planlægge udførelse af montageopgaver

 - Sikre at dine opgaver gennemføres på baggrund af dét i ordren aftalte

 - Samarbejde tæt med værksted/lager, serviceafdelingen og salg

 - Opdatere tidsplaner og udfylde aftalesedler jf. ændringer ift. ordre

 - Være overordnet ansvarlig for den samlede økonomi på dine sager

 - Være ambassadør for vores kerneværdier: Service, kvalitet og sikkerhed.

 

Vi forventer, at du har en stærk personlighed og bevarer overblikket i travle perioder - uden at miste fokus og motivation - såvel som du forstår, at sætte kunden i centrum. Da Platform.as er en digitaliseret udlejningsvirksomhed skal du desuden have flair for it.

 

Vi tilbyder

 

Et udfordrende og selvstændigt job med stort ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil desuden få en konkurrencedygtig løn samt en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring, såvel du har mulighed for at få stillet en firmabil til rådighed. Du kan tillige forvente et godt arbejdsmiljø i en dynamisk virksomhed, hvor der bl.a. er en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt kollegialt sammenhold med rig mulighed for faglig sparring.

 

Stillingen er på fuld tid og din kontorplads bliver på vores adresse i Ishøj.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Søg jobbet

 

Send din ansøgning, og eventuelle spørgsmål, via formularen øverst på siden ”JOB I PLATFORM.AS”.

 

Om Platform.as


Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.