<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Optimer jeres hoejhusbyggeri med et kraftfuldt materiale og personhejs
PLATFORM A/S

Annonce

Optimer jeres højhusbyggeri med et kraftfuldt person- og materialehejs

Ved højhusbyggeri er en af de helt store udfordringer ofte, hvordan det sikres at mandskab og materialer kommer hurtigt og effektivt op hvor der skal arbejdes. Løsningen er et person- og materialehejs fra Platform.as, der kan bruges i mere end 300 meters højde.

 

Komplekse højhusbyggerier skyder op overalt i Danmark, og det stiller store krav til planlægningen og indretningen af byggepladsen. Et vigtigt aspekt af ethvert højhusbyggeri, er hastigheden hvormed man kan transportere materialer og mandskab op i højden. Det tager nemlig tid og kan i sidste ende gå ud over både tidsplan og budget. Et person- og materialehejs fra Platform.as kan dog være løsningen, der gør det både hurtigere og lettere at komme hurtigt i højden.

 

20180206_Lift_Platform_127 (3)

 

Med et eller flere af Platform.as’ kraftige hejs, kan I nemt og bekvemt transportere både mandskab og materialer op i mere end 300 meters højde, hvilket betyder, at det kan bruges på de mange højhusbyggerier der skyder op i Danmark – og løftekapaciteten underbygger anvendelsesmulighederne. Virksomhedens hejs kan nemlig klare op til 3,2 tons og rumme 27 mand.

 

- Vi har stillet det op for at fremme byggesagen, og den store fordel er, at man kan bruge en minilæsser eller truck til at læsse store genstande ind i hejset, på grund af den store port i siden af hejset, fortæller Leif Laugesen, der er projektleder hos Ingcon, og som har haft gode erfaringer med hejset fra Platform.as.

 

Han påpeger, at den store fleksibilitet, som hejset har givet, har været meget værdsat på byggepladsen af håndværkere såvel som byggeledere.

 

 

Læs også: Platform.as går ind på markedet for totalinddækninger

 

Hastigheden er vigtig

På byggepladser er tid en afgørende faktor og det er derfor vigtigt, at man kan fragte mandskab og materialer, hurtigt og effektivt, fra jorden til den rette højde. Med en fart på 54 meter i minuttet, er byggehejset således det rette valg, når man vil opnå et sikkert og hurtigt flow i højhusbyggeriet.

 

Person- og materialehejs fra Platform.as er populære og er bl.a. blevet brugt i Valby, i forbindelse med opførelsen af de mange etageboliger på Grøntorvet, samt på Papirtårnet i Silkeborg. Her blev hejset endda brugt ved rejsegildet, hvor besøgende fra byen kunne få en tur med hejset, for at nyde udsigten over byen.

 

20180206_Lift_Platform_560 (3)

 

En specialiseret og dedikeret virksomhed med papir på kvaliteten

Platform.as har specialiseret sig i udlejning af arbejdsplatforme, teleskoplæssere samt materiel- og personhejs til byggeprojekter i hele Danmark. Med Platform.as får I en dedikeret samarbejdspartner, der tilbyder løsninger til gavn for entreprenører, håndværkere og bygherrer. Platform.as er desuden både DRA og ISO9001 certificeret, hvilket borger for kvaliteten i virksomhedens indre processer og maskiner.

Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as