Rie-og-Maria-918x612

Kontorelev søges af Platform.as

 

Vil du lære en bred vifte af administrative opgaver hos en virksomhed, hvor vi har fokus på din faglige og personlige udvikling?

 

Så læs videre, da vi Platform.as søger en kontorelev, der bl.a. har lyst til at blive oplært inden for følgende områder:

 

 - Salgssupport

 - Planlægning og projektassistance

 - HR, kvalitet og sikkerhed

 - Assistance med varierende opgaver i økonomi

 - Løbende opdatering af ordre- og kundedata

 - Indgå i telefonkø ift. besvarelse af henvendelser

 - Ad hoc-support til afdelingsledere og kollegaer.

 

I takt med at du oplæres og bliver fortrolig med de administrative opgaver, får du dine egne ansvarsområder.

 

 

Om dig

 

Du er engageret og selvstændig, såvel som du er ansvarsbevidst i forhold til læring, uddannelse og opgaver. Du er tillige nysgerrig og initiativrig – og du synes, det er sjovt at kaste dig ud i nye opgaver og samarbejde med kolleger, kunder o.a. Det er derfor også vigtigt, at du er positiv af natur, og at du forstår at sætte kunden i centrum. Endeligt ser du service, kvalitet og sikkerhed som naturlige kerneværdier.

 

Vi tilbyder

 

En 2-årig kontoruddannelse, hvor vi vil have stor fokus på, at du får en spændende hverdag. Du bliver samtidig del af en virksomhed med en stærk medarbejderkultur, hvor vi ser os selv som en stor familie. I Platform.as er vi ca. 65 loyale kollegaer, der passer på hinanden - og løfter i flok - hver dag. Vi har en uformel tone og højt til loftet, men vi møder hinanden og vores omgivelser med respekt! Og så kan vi lide at have det sjovt, når vi er på arbejde.

 

En del af pakken er en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring. Og du har mulighed for at tilmelde dig vores frokostordning, så du slipper for at smøre madpakke.

 

Vil du være elev i Platform.as?

 

Er du interesseret i stillingen, eller har du spørgsmål til denne, så kontakt vores økonomidirektør, Jacob Wind, på jw@platform.as eller 6011 5799.

 

Skynd dig at skrive, da vi allerede har en kontorplads stående klar på vores kontor i Ishøj.

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

 

Om Platform.as


Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.