Forsidefoto

En arbejdsplatform giver altid mening

En arbejdsplatform er ikke bare en arbejdsplatform. Med forskellige typer ekstraudstyr, kan platformen tilpasses de fleste typer byggeopgaver og vil stort set altid være billigere og mere fleksibelt end eksempelvis et stillads.

 

Få kan være i tvivl om, at arbejdsplatforme er et fremragende alternativ til det traditionelle stillads. I mange tilfælde, bør det ligefrem foretrækkes at bruge platforme, da de er fleksible, skaber godt arbejdsmiljø for håndværkerne, de kan tilpasses præcis den opgave de skal bruges til og så er de til langt mindre gene for beboere.

 

Om de skal bruges til mureropgaver, facadebeklædningsopgaver eller vinduesudskiftning, er det muligt at tilpasse platformen. 

 

Undgå buk og stræk 

Murerfaget er et af de mest nedslidende erhverv. Mureren lægger dagligt hundredevis af tunge sten, bukker og strækker sig samt arbejder ofte og længe i ubehagelige stillinger. Eller sådan var det i hvert fald engang. For med en arbejdsplatform, kan murerens arbejde lettes gevaldigt og hvis platformen udvides med en såkaldt murerkonsol, kan man næsten ikke give mureren bedre arbejdsforhold. 

 

Når der mures fra arbejdsplatform, vil man i langt de fleste tilfælde kunne undgå de dårlige arbejdsstillinger samt buk og stræk, da det altid vil være muligt at finde den rette arbejdshøjde i forhold til hvor højt skiftet er nået. Hvis man yderligere tilføjer en murerkonsol, vil mureren undgå at skulle bukke sig efter stenen gang på gang. Konsollen er et forsænket dæk, som sidder 50 cm. under selve platformens dæk. Når murhovedet står på dækket og mureren på konsollet, er det derfor nemt og bekvemt at tage stenene fra hovedet. 

 

Platform_brochure_1144_KB_preview

 

Læs også: Platform.as er første i verden med ny arbejdsplatform

 

Kraftigt vakuumsug forebygger tunge løft

Alle der har prøvet at montere et vindue eller altandør, ved, at det er et utroligt tungt arbejde, der kræver stor præcision. Sjældent den bedste kombination, hvis man i forvejen balancerer på det begrænsede arbejdsareal, som et stillads tilbyder. En arbejdsplatform derimod er ideel til vinduesudskiftninger. Her er plads og derudover mulighed for at tilføje det smarte vakuumsug. Med vakuumsuget, som monteres ved hjælp af en topkran, vil det være langt nemmere at manøvrere de tunge vinduer og døre. Dermed skal håndværkeren blot koncentrere sig om præcisionen. 

 

Topkran, bagom-kørsel, minichassis og meget mere

Der er, som tidligere nævnt, mange muligheder for at tilpasse platformen, så den passer nøjagtig til jeres byggeopgave. Foruden ovenstående muligheder, giver topkranen fx mulighed for at håndtere tunge materialer på platformen, minichassis’et gør det muligt at opstille platformen på steder med begrænset plads og det særlige ”bagom-kørsel” modul, giver plads på begge sider af tårnet så man opnår bedre plads, når der eksempelvis arbejdes med trillebør på platformen.

 

20141028Lyngby_005_1920

 

Platform.as

Platform A/S er Danmarks største udlejer af arbejdsplatforme og byggehejs. De tilbyder en allround-service, der omfatter besigtigelse, levering, montering, flytning, service og afhentning efter behov. Deres mere end 360 platforme og hejs er kendetegnet ved stor sikkerhed ligesom de har opnået både ISO 9001 og DRA-certificering.

 

www.platform.as kan du læse meget mere om hvad de kan tilbyde og de mange fordele du kan opnå ved at leje platforme til dit byggeri. Her kan du desuden læse om deres person- og materialehejs samt mini- og teleskoplæssere.