201703_Platform_elevatorlift_188-1

Effektivt materiel- og personhejs til byggepladsen

Når man bygger i højden, støder man som entreprenør på udfordringen: Hvordan får jeg lettest og hurtigst håndværkere og materialer op i højden. Svaret er ganske enkelt en materiel- og personhejs, fra Platform.as, der kan bruges i op til 300 meters højde.

Komplekse højhusbyggerierne skyder op overalt i Danmark, og det sætter store krav til planlægningen og indretningen af byggepladsen. Et vigtigt aspekt af ethvert højhusbyggeri er den hastighed, som man får materiel og mandskab op i højden. Her har Platform.as en løsning, der gør det både hurtigere og lettere at få materialer transporteret fra a til b.

 

Deres materiel- og personhejs kan bruges i op til 300 meters højde, hvilket betyder, at det kan bruges på selv de mest ekstreme danske højhusbyggerier. Denne elevator kan klare op til 3,2 tons og rumme 22 mand.

 

- Vi har stillet det op for at fremme byggesagen, og den store fordel er, at man kan bruge en minilæsser eller truck til at læsse store genstande ind i elevatoren, der kan variere meget i størrelsen, fortæller Eif Laugesen, der er projektleder hos Ingcon, og som har haft gode erfaringer med hejsen fra Platform.as.

 

Han påpeger, at den store fleksibilitet, som hejsen har givet, har været meget værdsat på byggepladsen.

 

20170306_Platform_elevatorlift_315-1

 

 

Men tid er også en afgørende faktor, for hvor længe skal man bruge for at få materialer og mandskab fragtet fra a til b. Men med en fart på 54 m i minuttet er man sikret et sikkert og hurtigt flow i højhusbyggeriet, uanset hvilken højde man arbejder i.

 

Materiel- og personhejsene fra Platform.as er både blevet brugt i Valby under boligbyggeriet på Grøntorvet samt på Papirtårnet i Silkeborg. Her blev hejsen brugt under rejsegildet, hvor besøgende fra byen kunne få lov at tage turen med hejsen, for at nyde udsigten over byen.

 

En specialiseret og dedikeret virksomhed

Platform.as udlejer arbejdsplatforme og materiel- og personhejs til byggeprojekter i hele Danmark. Dermed sikrer man sig en specialiseret og dedikeret samarbejdspartner, der tilbyder løsninger til gavn for entreprenører, håndværkere og bygherrer. Platformflåden, der er af mærket Scanclimber, er mindre end 10 år gammel, så man er altid sikret nyt udstyr i højeste kvalitet.

 

Platform.as har også iværksat mange digitale tiltag, for at kunne yde kunderne en bedre service. De har udviklet deres eget kundenet, hvor al kundernes data er samlet, inkl. Fakturaer, ældre ordre m.m. Derved kan kunderne lettere bestille nye platforme og få overblik over tidligere leverancer.

 

201703_Platform_elevatorlift_238-1