Platform-byggematerialer-uge35-2023-10-918x612

Arbejdsplatforme er den moderne afløser for stillads

Bygge- og anlægsbranchen har i mange år været vant til at bruge stilladser, men tiderne skifter, og teknologien udvikler sig. Derfor træder arbejdsplatforme, med deres mange fordele, i dag frem som den naturlige afløser for det traditionelle stillads. Blandt andet fordi platformene er fremtidens svar på et forbedret arbejdsmiljø og øget effektivitet.

 

Arbejdsplatforme har revolutioneret facadearbejde i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter. Først og fremmest er sikkerheden i top, når der arbejdes fra arbejdsplatforme, men de er også designet med brugerkomfort i tankerne, så håndværkerne får et bedre arbejdsmiljø, hvor de ikke behøver at arbejde i ubehagelige eller akavede positioner.

 

Samtidig giver platformenes robuste og rummelige design håndværkerne mulighed for nemt at tage alle nødvendige værktøjer og materialer med op i højden. Og i modsætning til det tidskrævende arbejde med at opsætte og nedtage stillads, kan mobile arbejdsplatforme hurtigt og let flyttes fra ét arbejdsområde til et andet.

 

Platform-byggematerialer-uge35-2023-30-918x612

 

Det er med til at skabe en mere strømlinet arbejdsdag, hvor håndværkerne kan fokusere på det, de gør bedst; at udføre deres håndværk. Dette, er i høj grad er med til at øge effektiviteten, og gøre arbejdsplatforme meget attraktive i forbindelse med effektivt og sikkert facadearbejde.

 

"Tidens tendens i byggebranchen er at bevæge sig mod mere sikre, fleksible og effektiviserende løsninger. Arbejdsplatforme understøtter dette, og vi mærker en stigende efterspørgsel på vores løsninger, idet flere entreprenører og håndværksmestre netop oplever værdien af den sikkerhed og fleksibilitet, som vores mobile arbejdsplatforme tilbyder," siger Casper Gorm Knudsen, administrerende direktør for Platform.as.

 

Arbejdsplatforme højner arbejdsmiljøet på enhver byggeplads

 

Når håndværkere arbejder fra en arbejdsplatform, er arbejdsmiljøet i fokus. De slipper for dagen lang at klatre op og ned ad stiger. Og de kan løbende optimere deres arbejdshøjde, så de undgår unødig belastning og nedslidning af fx lænd og ryg. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen køres platformen op og ned, indtil den ønskede, og ergonomisk korrekte, arbejdshøjde opnås. Nemmere kan det ikke blive!

 

Arbejdsplatformens rummelige dæk giver desuden stor bevægelsesfrihed, samtidig med at den skridsikre overflade på dækket øger fodfæstet. Og så kan ekstraudstyr som fx topkran, sidekran og vakuumløfter håndtere de tunge løft af bl.a. facadeoverliggere samt vindues- og dørpartier af glas.

 

Den kombination af fleksibilitet, sikkerhed og ergonomi, som platformen tilbyder, sikrer et arbejdsmiljø, hvor håndværkere kan udføre deres opgaver med størst mulig effektivitet og komfort.

 

Platform-byggematerialer-uge35-2023-35-918x612

 

Budskabet fra Platform.as er klart

 

Når der skal lejes udstyr og maskiner til at understøtte facadearbejde, bør arbejdsplatforme stå øverst på listen. Ikke kun for at opnå den umiddelbare effektivitet, men i lige så høj grad fordi de repræsenterer en investering i medarbejdernes sikkerhed og trivsel - en investering der betaler sig mange gange tilbage.

 

"Vi lever i en tid, hvor arbejdsmiljø og effektivitet går hånd i hånd. Arbejdsplatforme er designet med netop disse to kriterier i tankerne. Samtidig fortæller vores kunder os, at overgangen til arbejdsplatforme har skabt en mere strømlinet arbejdsdag. De ser klare fordele i brugen af platforme, både økonomisk og i forhold til arbejdsmiljøet" fortæller Casper Gorm Knudsen, administrerende direktør.

 

Vil du vide mere?

 

Læs mere om arbejdsplatforme på Platform.as’ hjemmeside og/eller kontakt vores salgsteam på 33 114 333 eller salg@platform.as.

 

Om Platform.as


Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.