<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Arbejdsplatform til alle typer byggeri
PLATFORM A/S

Annonce

Arbejdsplatform til alle typer byggeri

En arbejdsplatform er ikke bare en arbejdsplatform. Med forskellige typer ekstraudstyr, kan platformen tilpasses de fleste typer byggeopgaver. 

 

 

Det rette udstur til den rette opgave

Få kan være i tvivl om, at arbejdsplatforme er et fremragende alternativ til det traditionelle stillads. I mange tilfælde, bør det ligefrem foretrækkes at bruge platforme, da de er fleksible, skaber godt arbejdsmiljø for håndværkerne samt for beboere og så kan de tilpasses til præcis den opgave som de skal bruges til. 

 

Om de skal bruges til mureropgaver, facadebeklædningsopgaver eller vinduesudskiftning, er det muligt at tilpasse platformen. 

 

Undgå buk og stræk 

Murerfaget er et af de mest nedslidende erhverv. Mureren lægger dagligt hundredevis af tunge sten, bukker og strækker sig samt arbejder ofte i ubehagelige stillinger. Eller sådan var det i hvert fald engang, for med en arbejdsplatform, kan murerens arbejde lettes gevaldigt og hvis platformen udvides med en såkaldt murerkonsol, kan man næsten ikke give mureren bedre arbejdsforhold. 

 

Når der mures fra arbejdsplatform, vil man i langt de fleste tilfælde kunne undgå de dårlige arbejdsstillinger samt buk og stræk, da det altid vil være muligt at finde den rette arbejdshøjde i forhold til hvor højt skiftet er nået. Hvis man yderligere tilføjer en murerkonsol, vil mureren undgå at skulle bukke sig efter stenen gang på gang. Konsollen er nemlig et forsænket dæk, som sidder 50 cm. under selve platformens dæk. Når murhovedet står på platformens dæk og mureren på konsollet, er det derfor nemt og bekvemt at tage stenen fra hovedet. 

 

Kraftigt vakuumsug forebygger tunge løft

Alle der har prøvet at montere et vindue eller altandør, ved, at det er et utroligt tungt arbejde, der kræver stor præcision. Sjældent den bedste kombination, hvis man i forvejen balancerer på et stillads' begrænsede arbejdsareal. En arbejdsplatform er ideel til fx vinduesudskiftninger, da det kræver den ekstra plads, som platformene tilbyder og derudover giver det mulighed for at tilføje det smarte vakuumsug. Med vakuumsuget, som monteres ved hjælp af en topkran, vil det være langt nemmere at manøvrere de tunge vinduer og døre, så håndværkeren blot skal koncentrere sig om præcisionen. 

 

Topkran, bagom-kørsel, minichassis og meget mere

Der er, som tidligere nævnt, mange muligheder for at specialisere plaformen, så den passer nøjagtig til jeres byggeopgave. Foruden ovenstående muligheder, giver topkranen fx mulighed for at håndtere tunge materialer på platformen, minichassi’er gør det muligt at opstille platformen på steder med begrænset plads og det særlig ”bagom-kørsel” modul, giver plads på begge sider af tårnet og giver bedre plads når der eksempelvis arbejdes med trillebør på platformen.

 

Platform.as

Platform A/S projekterer og udlejer skræddersyede arbejdsplatforme og hejs over hele landet til alle typer facadearbejder. Vi tilbyder en allround-service, der omfatter besigtigelse, levering, montering, flytning, service og afhentning efter behov, og de mere end 360 platforme er kendetegnet ved stor sikkerhed ligesom vi har opnået både ISO 9001 og DRA-certificering.

 

www.platform.as kan du læse meget mere om vores arbejdsplatforme og de mange fordele du kan opnå ved at leje platforme til dit byggeri. Her kan du desuden læse om vores person- og materialehejs samt mini- og teleskoplæssere.

 

1612960654-gxsz3u74Platformmedbagomkrsel
1612960654-98co8iyoPlatformmedminichassis
1612960654-543r0bl2Platformmedtopkran
1612960654-a82yeg1sPlatformmedvakuumsug
 
 
Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as