<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ingen kuldebroer og genhusning med ny vindues og doerkassette
Ingen kuldebroer og genhusning med ny vindues- og dørkassett

Annonce

Ingen kuldebroer og genhusning med ny vindues- og dørkassett

Outercore er løsningen, hvis lejlighedens beboere ikke skal genhuses under renoveringen. Dertil kommer, at det er hurtigt, rentabelt og godt for både inde- og udeklima.

 

Tekst af Frank Ulstrup

 

Et sted i Danmark gennemgår en boligblok en omfattende renovering med blandt andet udvendig isolering og ny skalmur. Det sværmer med håndværkere, og der er entreprenørmaskiner og byggematerialer over alt.

Men inde i lejlighederne fortsætter livet, som om intet var hændt, for arkitekten har valgt at benytte Outercore – en ny vindues- og dørkassette, der monteres udenpå huset, og som dermed overflødiggør genhusning af lejlighedens beboere.

 

Men det er bare én af flere fordele, som direktør og medejer af Outercore ApS, Søren Bendt, kan henvise til.

 

- En anden ting, som vi får meget ros for, er, at det kun tager ti minutter at montere kassetterne, og at alle kan gøre det. Det kommer som et færdigt kit og er lige til at sætte op.

 

Høj isoleringsevne

Outercore blev for første gang præsenteret på Byggeri 2016-messen, hvor der også var stor interesse for produktets anvendelse ved nybyggeri. Her er fordelen, at dør- og vindueshullerne hurtigt kan lukkes, og at råhuset derfor kan varmes op med det samme.

 

I en tid, hvor miljøhensyn kommer mere og mere på dagsordenen, undrer det heller ikke Søren Bendt, at Outercores isoleringværdier og grønne profil tiltrak sig opmærksomhed.

 

- Selve kassetten er jo bygget op som luftkanaler, der giver en rigtig god isoleringsevne. Dertil kommer, at det hele er lavet i miljøvenlige kompositter, der ikke bare umuliggør kuldebroer, men også betyder, at afskårne rester kan genbruges.

 

Læs mere om Isolering

 

Testet og godkendt

Efter at produktet er blevet testet og godkendt hos både Teknisk Institut og Dansk Brand- og sikkerhedsteknisk institut er Søren Bendt ikke i tvivl om, at Outercore er et produkt, man kommer til at se meget mere til på de danske byggepladser.

 

- Vi synes i al beskedenhed, at vi har et rigtig godt produkt, der løser alle de udfordringer, der tidligere har været med vindues- og dørkassetter, og som ikke er dyrere. På den baggrund anser jeg det ikke for helt umuligt, at Outercore kan gå hen og blive standarden – i hvert fald når det gælder renoveringer.

outercore


Outercore ApS er et selskab, som producerer isolerende løsninger til nybyg og til renovering. Med et innovativt design med funktionalitet i tanke, er der blevet udviklet en løsning imod træk, kulde og fugt i huse.

Kontaktinformation
Outercore
Wichmandsgade 5F st. th.
5000 Odense C
Tlf:+45 40 94 44 11
Web:
Email:   info@outercore.dk