Træt af hverdagsstres? Svaret er både varmt og koldt

Hverdage ... Med voksende to do-lister og et skyhøjt stressniveau efterfulgt af nakkespændinger, ømme muskler og fødder.

Okay, vi har ikke superløsningen på det daglige pres, de fleste af os føler. Men vi har nogle gode nyheder til alle os hverdagshelte med hverdagsproblemer, som gør dig mere fysisk og mentalt rustet til at klare presset. Har du nogensinde hørt om varmt- og koldtvandsterapi?


Behandlingen med varmt og koldt vand, også kendt som kontrastterapi, er en udbredt behandlingsform, der benyttes af professionelle atleter og udføres af læger og fysioterapeuter over hele verden. Behandlingen går grundlæggende ud på, at kroppen eksponeres for skiftevis varmt og koldt vand med varierende intervaller. Med den nye Oras Esteta Wellfit er det nemt at nyde behandlingen derhjemme. Vi giver dig her et par gode grunde til, hvorfor det er en god idé:


Skru ned for stress i krop og sind

Stress er kilden til mange gener som hovedpine og smerter i nakke og ryg. Men bare rolig: Varmt- og koldtvandsbehandling lindrer muskelspændinger og øger blodcirkulationen, reducerer stresssymptomer effektivt og letter dit sind. Med et enkelt tryk på en knap kan du aktivere RELAX-programmet på din Esteta Wellfit-bruser og nyde et bruseprogram designet til at afspænde og reducere stressymptomer i både krop og sind.


Når morgenstund ikke har guld i mund

Har du problemer med at komme op om morgenen? Så er du er ikke alene. Prøv at starte med RELOAD-programmet! Der er ikke en bedre måde at starte din dag på. Varmt- og koldtvandsterapi aktiverer din krop, sætter gang blodcirkulationen, lindrer træthed og øger energiniveauet. Derudover skyller morgenbadet giftstoffer væk, så du får den bedste start på dagen. Hvem ved? Pludselig finder du dit indre morgenmenneske.


Fysiske udfordringer i hverdagen

Professionelle atleter bruger kontrastterapi til at berolige og pleje muskler efter hårde træningssessioner. Men det er ikke bare professionelle atleter, der har brug for hurtig restitution. Hverdagen belaster vores muskler. Det kan være gennem tung træning i fitnesscenteret eller dagligdagsaktiviteter som indkøb. Med RECOVER-programmet på din Esteta Wellfit har du et bruseprogram, der frigiver muskelspændinger, reducerer ødemer og muskelkramper, og som giver en hurtigere restitution efter hårdt fysisk arbejde. Varmt- og koldtvandsterapi er også kendt for sin smertelindrende effekt.


Det var nogle eksempler på, hvordan varmt- og koldtvands-terapi kan påvirke din hverdag på en positiv måde. Den gode nyhed er, at det avancerede brusesystem Oras Esteta Wellfit nu er tilgængeligt for alle, og ikke kun fagfolk. Mandage er stadig mandage, og vækkeuret er stadig irriterende. Men det at komme igennem det hele gøres meget lettere.


Interesseret i mere information om varmt- og koldtvandsterapi og Oras Esteta Wellfit brusesystemet? Klik her!

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com