Oras Esteta Wellfit testet af triatleterne Kaisa Sali og Michelle Vesterby

Vores nye brusesystem Oras Esteta Wellfit gør det muligt at opleve fordelene ved kontrastterapi derhjemme. Kontrastterapi, vekslen mellem varme- og kolde bade, er anerkendt for sine helbredsmæssige fordele og bruges i vid udstrækning af fysioterapeuter, læger og atleter til at lindre ømme muskler og øge blodcirkulationen. Vi spurgte triatleterne, danske Michelle Vesterby og finske Kaisa Sali, om de ville teste Oras Esteta Wellfit i en periode, og vi har bedt dem fortælle lidt om oplevelsen.

Har du tidligere erfaring med kontrastterapi?

Kaisa Sali: Ja, jeg har brugt varianter af varme og kolde behandlinger, lige siden jeg begyndte at lave sport. Jeg har prøvet nedsænkning i koldt- og varmtvandsbassiner, massere muskler med isblokke, svømning i kolde søer og bjergområder. Men jeg har indset, at det er meget mere behageligt at foretage behandlingen derhjemme.

Michelle Vesterby: Når jeg er på træningslejr på La Santa Sport, bruger jeg altid varmt- og koldtvandsbehandling som en aktiv del af restitutionen. Det får mig til at føle mig sundere og giver mig bedre muskelrestitution.

- Hvad var det første indtryk efter at have prøvet Oras Esteta Wellfit?

KS: At det var virkelig behageligt! Normalt er det kolde gys ret ubehageligt men ikke med Esteta Wellfit. Størrelsen og formen på brusehovedet giver mig følelsen af at stå i sommerregn.

MV: For mig gav det en følelse af luksus, at jeg forkæler mig selv med noget helt særligt. Jeg følte samtidig, at jeg også tog ansvar for min restitution. Og så er designet fantastisk.

Oplever du nogen fordele ved at bruge Oras Esteta Wellfit?

MV: Absolut! Jeg oplevede effekten allerede umiddelbart efter første gang. Det giver hurtigere restitution, hvilket giver mig mulighed for at træne hårdere, og samtidig giver det mig en generel følelse af velvære. Og så er meget praktisk at have behandlingen til rådighed derhjemme, så bliver det en del af det daglige træningsregime.

KS:Ja. Kontrastterapi er perfekt til at stimulere kredsløbet og stofskiftet. Det hjælper med restitutionen efter hårde træningspas, og samtidig reducerer det hævede ben efter rejser og afspænder krop og sind inden sengetid. Esteta Wellfit er et virkelig praktisk system til at benytte varmt- og koldt-vandsterapi derhjemme.

Er der nogen designfeatures, du gerne vil fremhæve?

MV: Altså, for det første er det nemt at bruge, og jeg er meget lidt teknisk. Håndbruseren med forskellige indstillinger er helt fantastisk, men det bedste er bruserhovedet! Jeg elsker det bare! Det er totalt ’wellness’ med masser af vand, der fosser ned. Jeg vil ikke ud af badet mere.

KS: Ja, størrelsen af både håndbruseren og brusehovedet. Og så er det er virkelig nemt at betjene.

Vi er nødt til at spørge, er Oras Esteta Wellfit et produkt, du vil anbefale?

KS: Helt bestemt! Jeg vil anbefale det til alle, der vil passe på sig selv og deres velvære, ikke kun professionelle atleter.

MV: Ja da! Alle med en aktiv livsstil, og dem, der bare sætter pris på at have det godt. Og så bør alle professionelle atleter have en. Det samme bør hedonister og alle, der ønsker at forkæle sig selv med noget ekstra i hverdagen.

Om atleterne

Kaisa Sali er en professionel finsk triatlet. Hun er født i 1981 og har opnået mange sejre og toppræstationer gennem en lang karriere. Hun vandt for nylig Ironman Schweiz, sidste år placerede hun sig som nummer fem i Ironman World Championship i Kona og har ligget i top fem i de fleste konkurrencer, hun har deltaget i verden over. For mere information om Kaisa Sali, besøg venligst: http://kaisasali.com/en/

Michelle Vesterby er en dansk triatlet med en imponerende historik gennem hendes karriere. Hun placerede sig som nummer 4 i 2015 udgaven af Ironman World Championship i Kona, Hawaii. Dette gør hende til en af de højst rangerende kvindelige danske atleter i nyere tid. For mere information om Michelle Vesterby, besøg venligst: http://www.michellevesterby.com/

Om Oras Esteta Wellfit

Oras Esteta Wellfit er udviklet i tæt samarbejde med medicinfagligt personale. Flere undersøgelser har vist, at varmt- og koldtvandsbehandling frigiver muskelspændinger og giver hurtigere restitution efter fysisk aktivitet, da det reducerer ødemer og muskelkramper og er anerkendt for den smertelindrende effekt.

Oras Esteta Wellfit brusearmatur leveres med tre forudindstillede programmer, der hver især er designet til at tilbyde brugeren individuelle behandlingsprogrammer.

Programmerne er:

  • RECOVER afhjælper muskelømhed og fordrer hurtig restitution efter fysisk aktivitet.
  • RELAX løsner op i kroppen og reducerer stresssymptomer – god for både krop og sind.
  • RELOAD stimulerer kroppen og øger energiniveauet.

Alle tre programmer har en opstart med korte intervaller af varmt og koldt vand, der skånsomt hjælper kroppen med at tilpasse sig temperaturændringerne. Det ønskede program vælges ved at trykke på en knap i enten ét, to eller tre sekunder.

Oras Esteta Wellfit er nu tilgængelig hos de fleste Oras-forhandlere. For mere information om hele udvalget, besøg: wellfit.oras.com.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com