Ny Oras Optima: Vandhanen der vil revolutionere dit køkken

Annonce

Ny Oras Optima: Vandhanen der vil revolutionere dit køkken

Oras er verdens førende inden for berøringsfri vandhane-teknologi. Oras lancerer, Oras Optima, en hybridvandhane, hvor design møder funktionalitet på en innovativ måde, der vil ændre dine køkkenrutiner.

Klistret brøddej, råt kød eller fedtede hænder efterlader køkkenarmaturet beskidt, når du tænder det for at vaske hænder. Dette er et velkendt problem i de fleste køkkener. Med en berøringsfri-vandhane er dette scenarie udelukket, og bakterier spredt i og fra dit køkken reduceres markant.

Oras Optima er en hybrid-vandhane, hvilket betyder, at det er en fusion af den traditionelle, manuelle- og en berøringsfri-vandhane. Grebene styrer vandstrømmen og temperaturen, som du er vant til, men samtidig er den berøringsfri, hvilket giver både hygiejniske og sikkerhedsmæssige fordele.

Oras Optima har en høj fleksibel svingtud med to stråletyper, hvilket gør det nemt at rense vasken eller rengøre gryder og pander. Vandhanen har et digitalt vandtemperaturdisplay og muligheden for nem temperatur justering, hvilket gør den berøringsfri-funktion både bekvemmelig og sikker.

Hvis du er vild med at lave mad, har små børn i familien eller bare er elsker smarte løsninger, vil en opgradering af dit køkken med Oras Optima vise sig at være den smarteste køkkenfornyelse, du kan gøre i år.
 

Oras Optima er designet af den finske designer Kirsi Svärd, der er inspireret af kvaliteten og funktionaliteten i professionelle køkkener. Vandhanerne produceres i Finland efter Oras' høje kvalitetsstandarder.
 

Installationen af en berøringsfri- eller hybrid-vandhane kræver ikke andet end adgang til vand og elektricitet, som normalt er til rådighed fra opvaskemaskinen.

Kontaktinformation
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Tlf:75 95 74 33
Email:  
Ny-Oras-Optima--Vandhanen-der-vil-revolutionere-dit-k-kken
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555