Ny Oras Optima: Vandhanen der vil revolutionere dit køkken

Oras er verdens førende inden for berøringsfri vandhane-teknologi. Oras lancerer, Oras Optima, en hybridvandhane, hvor design møder funktionalitet på en innovativ måde, der vil ændre dine køkkenrutiner.

Klistret brøddej, råt kød eller fedtede hænder efterlader køkkenarmaturet beskidt, når du tænder det for at vaske hænder. Dette er et velkendt problem i de fleste køkkener. Med en berøringsfri-vandhane er dette scenarie udelukket, og bakterier spredt i og fra dit køkken reduceres markant.

Oras Optima er en hybrid-vandhane, hvilket betyder, at det er en fusion af den traditionelle, manuelle- og en berøringsfri-vandhane. Grebene styrer vandstrømmen og temperaturen, som du er vant til, men samtidig er den berøringsfri, hvilket giver både hygiejniske og sikkerhedsmæssige fordele.

Oras Optima har en høj fleksibel svingtud med to stråletyper, hvilket gør det nemt at rense vasken eller rengøre gryder og pander. Vandhanen har et digitalt vandtemperaturdisplay og muligheden for nem temperatur justering, hvilket gør den berøringsfri-funktion både bekvemmelig og sikker.

Hvis du er vild med at lave mad, har små børn i familien eller bare er elsker smarte løsninger, vil en opgradering af dit køkken med Oras Optima vise sig at være den smarteste køkkenfornyelse, du kan gøre i år.
 

Oras Optima er designet af den finske designer Kirsi Svärd, der er inspireret af kvaliteten og funktionaliteten i professionelle køkkener. Vandhanerne produceres i Finland efter Oras' høje kvalitetsstandarder.
 

Installationen af en berøringsfri- eller hybrid-vandhane kræver ikke andet end adgang til vand og elektricitet, som normalt er til rådighed fra opvaskemaskinen.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com