Fem nemme tricks til at forny dit køkken

Er dit køkken træt og trænger det til fornyelse? Drypper vandhanen? Store køkkenombygninger er dyre, tidskrævende og altid ubelejlige. Her er fem ting, du kan gøre en eftermiddag, og som koster en brøkdel af en stor ombygning:


1. Mal køkkenfronterne: De fleste køkkenfronter kan males. Rens dem ned med grundrens og slib, før du begynder at male dem. Husk, at de fleste materialer skal grundes inden maling.


2. Nye greb og håndtag: Udvalget af håndtag og greb til skabe og skuffer er stort. En simpel ting som nye greb kan i sig selv ændre hele udtrykket af ethvert køkken. Husk, at der er forskellige hulstørrelser og afstande mellem de eksisterende huller. Kig efter greb med samme mål som de gamle eller forbered dig på at lave nye huller.


3. Udskift vandhanen: De fleste vandhaner har standardmål, hvilket gør dem nemme at udskifte. En ny vandhane bliver et funktionelt og centralt element i køkkenet. Hvis du udskifter din gamle vandhane med et moderne hybridarmatur, vil du samtidig forbedre køkkenets funktionalitet. Ved at investere i en ny højkvalitetsvandhane, får du et funktionelt mesterstykke, der står distancen, når det kommer til hyppig brug.


4. Mal en enkelt væg i en mørkere nuance: En accentvæg giver rummet et helt nyt udseende. Et ofte benyttet interiørarkitekttrick er at male en enkelt væg to nuancer mørkere end resten af rummet, en såkaldt accentvæg. Det binder rummet godt sammen, uden det bliver for prangende.


5. Tænk på lyset: God belysning er vigtigt i ethvert køkken. Der er uendelige muligheder i dag. Hvis du ikke ønsker at betale en elektriker, er der løsninger som batteridrevne LED-spots på markedet. Måske har du plads til en pendel, der hænger fra loftet? Leg med lyset, det kan virkelig ændre stemningen i et køkken.


Find mere inspiration til køkkenet her.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com