<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https minuba dk schlaeger og andersen
Schlæger & Andersen bruger Minuba til deres sagsstyring

Annonce

Schlæger & Andersen bruger Minuba til deres sagsstyring

"Efter at vi har fået IT-værktøjet Minuba, er driften af vores virksomhed blevet meget nemmere!" Frank Nylander, Schlæger & Andersen.

Vores folk på kontoret har fået det fulde overblik over alle firmaets opgaver med Minuba, og vi har fået nemmere ved at planlægge firmaets forskellige aktiviteter. Mens folkene i marken har fået en nemmere og mere fleksibel hverdag, hvor de nemt og hurtigt kan registrerer deres timer. Med Minuba kan de afslutte deres sager fra bilen – allerede inden de kører hjem. Vi har forbedret vores likviditet og effektivitet med Minuba, og driver en professionel virksomhed med glade kunder.”

Sådan sagde Frank Nylander fra Schlæger & Andersen, da vi spurgte ham om hvad Minuba har betydet for driften af hans virksomhed.

minuba

Minuba ApS

Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen. Vi udvikler og markedsfører egne produkter – både alene og gennem samarbejdspartnere.

Vi arbejder for at gøre hverdagen lettere for dig, så du kan bruge din tid, hvor du udnytter den bedst! Vores mission er at udvikle online sagsstyrings systemer, der automatiserer dine mange manuelle administrative funktioner, der typisk stjæler meget af din arbejdsdag.

Vi arbejder for at sikre, at vi har det produkt, der skaber størst værdi for vores kunder. Vi holder en tæt dialog med brugerne og er hver eneste dag med til at udvikle og effektivisere driften hos håndværkere og andre servicefag landet over. Dette sker både gennem vores anerkendte produkter samt vores engagerede kundesupport.

Minuba online sags- og ressourcestyring giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura. 

Kontaktinformation
Minuba ApS
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Tlf:70702037
Web:
Email:   info@minuba.dk