<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https minuba dk bestil
Hvordan leder du din virksomhed, mester?

Annonce

Hvordan leder du din virksomhed, mester?

Du kender sikkert virksomheder, hvor der er travlt: Ordrerne vælter ind, men overblikket er gået tabt og medarbejderne halser rundt for at nå det hele.

Mester beslutter ikke selv, hvornår og hvordan der skal arbejdes. Det koster penge! Og det stresser både mester og medarbejdere!

At være en god håndværker handler ikke kun om at kunne udføre et fagligt, godt og solidt stykke håndværk. Det handler også om god planlægning og overblik. Dårlig planlægning er den sikre vej til færre penge i kassen.

Ved at arbejde struktureret løser du opgaverne på væsentligt kortere tid. Det forbedre indtjeningen og giver langt mindre stress. Med en realistisk tidsplan, god planlægning og et solidt indblik i projektets omfang har du nøglen til succes.

Det væsentlige er, at du selv beslutter hvornår og hvordan du vil arbejde når du arbejder strutkureret – uden struktur er det andre der beslutter hvordan, hvornår og hvor man arbejder. Det er nu engang sjovere selv at planlægge og styre arbejdet.

Minuba’s ledelsesoverblik giver dig det nødvendige overblik til, at optimere processerne i din administration, så du kan drive en mere profitabel forretning – med mindre stress.

 

minuba

Minuba ApS

Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen. Vi udvikler og markedsfører egne produkter – både alene og gennem samarbejdspartnere.

Vi arbejder for at gøre hverdagen lettere for dig, så du kan bruge din tid, hvor du udnytter den bedst! Vores mission er at udvikle online sagsstyrings systemer, der automatiserer dine mange manuelle administrative funktioner, der typisk stjæler meget af din arbejdsdag.

Vi arbejder for at sikre, at vi har det produkt, der skaber størst værdi for vores kunder. Vi holder en tæt dialog med brugerne og er hver eneste dag med til at udvikle og effektivisere driften hos håndværkere og andre servicefag landet over. Dette sker både gennem vores anerkendte produkter samt vores engagerede kundesupport.

Minuba online sags- og ressourcestyring giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura. 

Kontaktinformation
Minuba ApS
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Tlf:70702037
Web:
Email:   info@minuba.dk