<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Minuba bner kontor i Jylland for at underst tte den kraftige tilv kst af kunder fra Fyn og Jylland
Minuba åbner kontor i Jylland, for at understøtte den kraftige tilvækst af kunder fra Fyn og Jylland

Annonce

Minuba åbner kontor i Jylland, for at understøtte den kraftige tilvækst af kunder fra Fyn og Jylland

Softwarevirksomheden Minuba vokser, og man har en stor tilgang af nye kunder i bl.a. Jylland og på Fyn. Efter 6 år med stor succes har Minuba netop taget hul på et nyt kapitel og skabt endnu mere fokus på samarbejdet med virksomhederne, ved at komme bredere ud i landet.

 

- Vi arbejder for at skabe størst mulig værdi for vores kunder. Vi holder en tæt dialog med brugerne, og derfor har det også været naturligt at åbne nyt kontor i Jylland, samt ansætte flere sælgere i det jyske og i det fynske. Kontoret vil primært bruges af sælgerne i Jylland og på Fyn, men vil samtidig også bruges i forbindelse med Minubas dialogmøder, som afholdes på forskellige lokaliteter ca. én gang om måneden, samt kurser, events mv. , oplyser direktør Casper Hassø Nielsen.​

 

Åbningen af det nye kontor på Vesterballevej 5 i Fredericia er med til at styrke virksomhedens fremgang samt visionen om at være helt tæt på kunderne og skabe større vækst for de små og store virksomheder i installatør-, bygge-, og anlægsbranchen. For Casper Hassø Nielsen og resten af Minuba er det vigtigt at have fokus på at bevare dialogen med kunderne. 

minuba
...

Minuba ApS

Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen. Vi udvikler og markedsfører egne produkter – både alene og gennem samarbejdspartnere.

Vi arbejder for at gøre hverdagen lettere for dig, så du kan bruge din tid, hvor du udnytter den bedst! Vores mission er at udvikle online sagsstyrings systemer, der automatiserer dine mange manuelle administrative funktioner, der typisk stjæler meget af din arbejdsdag.

Vi arbejder for at sikre, at vi har det produkt, der skaber størst værdi for vores kunder. Vi holder en tæt dialog med brugerne og er hver eneste dag med til at udvikle og effektivisere driften hos håndværkere og andre servicefag landet over. Dette sker både gennem vores anerkendte produkter samt vores engagerede kundesupport.

Minuba online sags- og ressourcestyring giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura. 

Kontaktinformation
Minuba ApS
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Tlf:70702037
Web:
Email:   info@minuba.dk