<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> F overblik over virksomhedens drift
Få overblik over virksomhedens drift

Annonce

Få overblik over virksomhedens drift


Minuba ønsker at være den løftestang, der fører den danske byggebranche endeligt ind i den digitale tidsalder.

Tekst af Kasper Boye

Mange virksomheder i byggebranchen har brug for hjælp til at skabe overblik over virksomhedens drift. Ved at tage skridtet ind i den digitale tidsalder kan man få fuld gennemsigtighed bl.a. i forhold til forbrug af mandskab og materialer. Det er ikke kun til gavn for den enkelte virksomhed, men for branchen som helhed. Det er budskabet fra Casper Hassø Nielsen fra Minuba, der tilbyder online sagsstyring til deres kunder.

- Grunden til, at vi overhovedet findes er for at hjælpe med at professionalisere hele håndværkerbranchen, ja hele byggeriet. Vi skal understøtte, at de kommer til at lave gode resultater og tjene flere penge. Det gør vi ved at hjælpe med at digitalisere virksomhedens drift, siger han og fortsætter:

- Vi vil gerne give vores kunder overblik og effektivitet. Vi sælger et samarbejde. Det er hele essensen. Samarbejdet fungerer på den måde, at vi i samspil med vores kunder sørger for, at de altid har et relevant produkt. De er med til at udvikle det ved at give indspark til det.


Et økosystem

Minubas tekniske chef Luis Knudsen fortæller, at Minuba holder et snævert fokus på netop det, de er gode til – virksomhedens drift. For at give kunderne en optimal service sikrer Minuba integration til en række andre systemer, så kundens behov altid er dækket ved en enkelt indgang.

- Vi skal vise, hvad kundens dækningsgrad er, hvor de tjener penge, og vi skal hjælpe virksomhederne til at måle, hvad de er gode til, og hvad de skal holde sig fra, siger Casper Hassø Nielsen og fortsætter:

- Vi er et driftssystem. Vi holder os fra fakturascanning og økonomisystemer, hvor vi har integration til de bedste aktører på markedet. Vi har lavet integrationer til vores samarbejdspartnere, så kunderne kan anvende disse systemer også. Verden er ikke længere i mono, den spiller i stereo og er online, så vi skal gøre integrationen let. Det tillader teknologien i dag, hvor man kan lægge informationer i skyen, anvende apps, osv.


Læs mere om IT & TeknologiUdfordringen

Ifølge Casper Hassø Nielsen er håndværkerbranchen præget af en mangel på gennemsigtighed. Det er simpelthen for svært at danne sig overblik over ressourcer, mandskab og materialer. For mange håndværkere foregår registreringer stadig på papir i dag, og her skal ledelserne træde ind og tilbyde medarbejderne et system, der understøtter forandring.

- Det er hos medarbejderne, det starter. Det skal være nemt for dem at få registreret deres timer og materialer. Vi skal hjælpe med kvalitetssikring af arbejdet. I Minuba udfordrer vi meget kunderne på ledelse. Det er derigennem en virksomhed kan løfte og udvikle sig.


Brugerudvikling

Igennem en årrække har Minuba afholdt brugergruppemøder, hvor deres kunder er kommet med input til de næste skridt i produktudviklingen.

- Vi afholder brugergruppemøder, hvor vi spørger kunderne. De sender forslag til os og er med til at påvirke den konkrete udvikling.

- Vi kommer utrolig tæt på vores kunder. De har ikke købt et produkt, de har købt et samarbejde. I den sammenhæng er kunden også med til at definere, hvad der vil skabe værdi fremadrettet.

Efter en stor succes med brugergruppemøderne har Minuba netop taget hul på en ny udviklingsproces, hvor de kommer lidt bredere ud til deres kunder.

- Vi har meget fokus på at bevare dialogen med kunderne. Vi kommer til at holde arrangementer oftere, men i mindre grupper for at kunne nå kunder i hele landet.

Minuba har eksisteret i 6 år, og virksomheden har flere releases hvert år i form af opdateringer og nyudvikling. 

minuba
...

Minuba ApS

Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen. Vi udvikler og markedsfører egne produkter – både alene og gennem samarbejdspartnere.

Vi arbejder for at gøre hverdagen lettere for dig, så du kan bruge din tid, hvor du udnytter den bedst! Vores mission er at udvikle online sagsstyrings systemer, der automatiserer dine mange manuelle administrative funktioner, der typisk stjæler meget af din arbejdsdag.

Vi arbejder for at sikre, at vi har det produkt, der skaber størst værdi for vores kunder. Vi holder en tæt dialog med brugerne og er hver eneste dag med til at udvikle og effektivisere driften hos håndværkere og andre servicefag landet over. Dette sker både gennem vores anerkendte produkter samt vores engagerede kundesupport.

Minuba online sags- og ressourcestyring giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura. 

Kontaktinformation
Minuba ApS
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Tlf:70702037
Web:
Email:   info@minuba.dk