M12_FTB-0--App_2

VERDENS FØRSTE BATTERIDREVNE LYNSLIBER TIL DÆK

Milwaukee Tool fortsætter med at levere banebrydende innovation til dæk- og bilteknikere ved at introducere verdens første batteridrevne lynsliber til dæk – M12 FUEL lynsliberen.

 

M12 FUEL lynsliberen til dæk er et kæmpe gennembrud inden for batteridrevne elværktøjer. med ydeevne som pnumatiske værktøjer leverer lynsliberen den kraft og kontrol, der kræves til reparationer af dæk på passagerkøretøjer, lette lastbiler og erhvervskøretøjer.

 

"Når det drejer sig om dækreparationer, har dækteknikere og bilspecialister længe været afhængige af pneumatiske løsninger, der begrænser mobiliteten og øger de daglige vedligeholdelsesomkostninger med behovet for slanger, kompressorer og generatorer," siger Alexander Flemming, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Pneumatisk ydeevne med batteridrevet komfort. To hastigheder til afgratning og lapning af dæk.

"Ved at udnytte den batteridrevne teknologi bag vores M12 FUEL-system er vi nu i stand til at levere Milwaukee Tools første batteridrevne lynsliber til dæk med pneumatisk ydeevne, der giver fagfolk en mere produktiv og sikker oplevelse."

 

 

Som alle andre M12 FUEL-løsninger indeholder lynsliberen til dæk tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken.

 

Den kulfrie POWERSTATE-motor leverer kraften til krævende polerings- og boreopgaver, mens REDLINK PLUS-elektronikken sikrer kommunikationen mellem værktøjet og batteriet, hvilket giver enestående ydeevne, beskyttelse og produktivitet. Derudover indeholder verdens første lynsliber til dæk med 2-trins DRIVE CONTROL med 1.200 omdr./min. i første trin og 2.500 omdr./min. i andet trin for at undgå dyre fejl og for at sikre ensartede dækreparationer. Når lynsliberen til dæk bruges sammen med et M12 REDLITHIUM 4,0 Ah-batteri, leverer den tilstrækkelig driftstid til at udføre op til 30 dækreparationer på én enkelt opladning.  

  

Den nye M12 FUEL lynsliber til dæk er fuldt kompatibel med hele M12-sortimentet, der nu omfatter mere end 90 elværktøjsløsninger på samme platform.

 

 

Specifikationer

M12 FUEL lynsliber til dæk (M12 FTB-0)

  • Omdr. ubelastet i 1. gear: 1.200 o/min.
  • Omdr. ubelastet i 2. gear: 2.500 o/min.
  • Maks. diameter for poleringstilbehør: 80 mm
  • Maks. diameter for boretilbehør: 9,5 mm
  • Værktøjsoptagelse: 7/16" Hex
  • ‘Quick change’ borepatron
  • Afbryder med variabel hastighed
  • LED-lys
  • Vægt inkl. batteri: 1,1 kg

 

 

Læs mere om M12 FUEL™ lynsliberen til dæk, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation