Billede 1

Opgrader dit værksted med stålopbevaring fra Milwaukee

Milwaukee Tools nye stålopbevaringsløsninger er bygget til ekstrem produktivitet og designet med høj holdbarhed og god organisering.

 

ALLE STÅLOPBEVARINGSløsninger KAN NU KØBES HOS DIN LOKALE MILWAUKEE® FORHANDLER.

 

Milwaukee Tool lancerer tre nye stål opbevaringsløsninger: 46"/117 cm værktøjsvogn og topkabinet, 40"/102 cm arbejdsvogn og 30"/78 cm værktøjsvogn og topkabinet.

 

Ligesom alle andre MILWAUKEE® opbevaringsløsninger er produktsortimentet for stål opbevaring designet til ultimativ holdbarhed og spækket med innovative funktioner, der maksimerer produktiviteten.

 

Vores stål opbevaring er designet til ultimativ holdbarhed og er spækket med innovatitve funktiuoner, der øger produktiviteten.

 

 

billede 2

46"/117 cm værktøjsvogn i stål med 10 skuffer og 46"/117 cm topkapinet i stål med 6 skuffer
Dette er det største modul i serien og består af to dele, en værktøjsvogn med 10 skuffer i stål 46"/177 cm og et topkabinet i stål med 6 skuffer 46"/117 cm. Skinnerne i skufferne er normeret til 45 kg og er udstyret med en soft close-funktion, der gør, at skufferne ikke lukkes for hårdt og samtidig holder alt indhold i skufferne på plads. De to nederste skuffer i værktøjsvognen kan bære op til 90 kg, så der er plads til selv det tungeste udstyr. De har indbyggede opbevaringsfunktioner til elværktøj og batterier, så du nemt kan opbevare dine slagskruemaskiner, slagnøgler og batterier. Værktøjsvognen og topkabinetten indeholder også to indbyggede strømforsyninger til opladning af batterier og værktøj. De er magnetiske og kan monteres hvor som helst på vognen.

For at øge produktiviteten yderligere har værktøjsvognen en låsbar skuffe til sikker opbevaring af værdigenstande og personlige ejendele, en papirrulleholder, en foldbar hylde til flasker og spraydåser, opbevaringskroge og en arbejdsplade, der kan trækkes ud, fx. til brug af en bærbar computer eller dokumenter. 46"/117 cm værktøjsvognen og topkabineten har en samlet vægtkapacitet på 1.360 kg.

30”/78 cm væktøjsvogn i stål med 7 skuffer
Det nye 30"/78 cm værktøjsvogn består af 7 soft close-skuffer, seks med en nominel vægtkapacitet på 45 kg og en bundskuffe, der kan bære op til 90 kg, så den kan rumme det tungeste udstyr. For ekstra sikkerhed er alle skuffer udstyret med anti-vippebeskyttelse for at forhindre, at skufferne åbner samtidig, og for at give skabet mere stabilitet, især når det flyttes rundt på byggepladsen. Rulleskabet har desuden en flytbar elstation og en glat og jævn ABS-arbejdsplade, der er nem at rengøre, med indbyggede opbevaringsrum, så du har hurtig adgang til dit mest almindelige eller nødvendige værktøj og tilbehør.

 

30"/78 cm værktøjsvognen indeholder også stødabsorberende hjørnebeskyttere af ABS, en ophængsplade til praktisk opbevaring af det mest anvendte udstyr, to indbyggede hylder til flasker og spraydåser, en flytbar hylde til mindre tilbehør samt opbevaring til elværktøj og batterier i den nederste skuffe. Den har en vægtkapacitet på 800 kg og er den perfekte løsning for alle mekanikere, der gerne vil transportere store mængder værktøj og materialer rundt på en nem måde.

 

Hvis der er behov for mere opbevaringsplads, er den 30"/78 centimeters topkabinet i stål den perfekte partner til værktøjsvognen. Topkassen har 4 ekstra soft close-skuffer med en vægtkapacitet på op til 45 kg pr. skuffe samt et rum øverst med låg, der kan løftes.

 

40”/102 cm arbejdsvogn i stål
MILWAUKEE® 40"/102 cm arbejdsvogn i stål er en nytænkning af mekanikerens arbejdsvogn. Den er udstyret til at optimere opbevaringen og maksimere effektiviteten i arbejdet. Hver eneste centimeter er fyldt med funktioner som f.eks. indbygget strømforsyning, en 22 kg. foldbar hylde, der giver en ekstra arbejdsplads, V-riller til at holde materialer, når der skæres eller måles, to multihylder, der kan monteres i forskellige højder på siden af vognen og en justerbar opbevaringsstang til papirhåndklæder og trådspoler.

 

Arbejdsvognen har desuden to soft close-skuffer, hvor den øverste skuffe har en vægtkapacitet på 45 kg, mens den nederste kan bære 90 kg, hvilket er perfekt til opbevaring af tungt udstyr. Arbejdsvognen er konstrueret med et stærkt, vinklet stel, der garanterer en samlet vægtkapacitet på 350 kg.

 

 

Billede 23

 

 

Hvis du vil vide mere om vores sortimentet af stål opbevaring, kan du se videoer af det eller finde din nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

 

Kontaktinformation