x1000w-M12_RCDAB-0--App_2

Milwaukee præsenterer M12 DAB+ radioen med oplader

Oplad og skru op. Milwaukee Tool udvider M12 systemet med M12 DAB+ radioen med oplader. Denne nye radio og højtaler til byggepladsen giver enestående alsidighed i forhold til størrelsen, så brugerne kan oplade, ophænge og skrue op for lyden med en højttaler med fuld rækkevidde, diskanthøjttaler og flere ophængningsmuligheder.

 

M12 DAB+ radio med oplader er den første løsning i M12-systemet med ladefunktion og har en 12 V DC-port til hurtig og praktisk opladning af alle M12 batterier. Desuden giver en 2.1 USB-port hurtig opladning af elektroniske enheder som f.eks. mobiltelefoner og tablets.

 

Radioens slanke design giver mulighed for forskellige integrerede ophængningsmuligheder for at forbedre dens overordnede bærbarhed, så brugerne kan hænge radioen op, uanset hvor de er. Dette omfatter et selvcentrerende nøglehul og et hult håndtag til gennemgående ophængning på en række almindelige materialer på byggepladsen. Højttaler og diskant med fuldt interval giver tydelige mellemtoner og høje toner. Brugere kan fra op til 30 m væk streame musik i høj opløsning trådløst via Bluetooth® forbindelse fra enhver elektronisk enhed.

 

Højttaler og diskant med fuldt interval giver tydelige mellemtoner og høje toner. Brugere kan fra op til 30 m væk streame musik i høj opløsning trådløst via Bluetooth forbindelse fra enhver elektronisk enhed. Hvis radioen udstyres med et M12 REDLITHIUM 2,0 Ah batteri, kan den desuden opnå mere end 10 timers kontinuerlig driftstid.

 

x1000w-M12_RCDAB-0--Feat_2

 

Takket være den legendariske MILWAUKEE holdbarhed er den nye radio designet med et slagfast ydre, der beskytter de indvendige komponenter og gør den i stand til at modstå hårde forhold, herunder fald og stød.

 

Den nye M12 DAB+ radio med oplader er en del af M12-sortimentet, der nu omfatter flere end 90 el-værktøjsløsninger, som alle drives af den samme batteriplatform.

 

Specifikationer for M12 DAB+ radio med oplader (M12 RCDAB +-0)

• Tunerområde AM: 522-1.620 khz • Tunerområde FM: 87,5-108 mhz

• Tunerområde DAB+: 174-240 mhz

• Radioens forvalg: 10

• USB-oplader-output: 2,1 A

• Vægt med batteri: 1,9 kg

• Bluetooth® 4.2-kompatibel:

• Batterioplader uden interferens

• Klasse: IP54 (vand og støv)

 

For at få mere at vide om M12™ DAB+ radio med oplader kan du se videoer af den i aktion eller finde den nærmeste butik på www.milwaukeetool.eu

Kontaktinformation