asda22

Milwaukee leverer op til 10x levetid med det nye kobolt trinbor

 

Milwaukee Tools leverer uovertruffen ydeevne og op til 10 x levetid med lanceringen af deres nye kobolt trinbor med AICrN-belægning.


Med Milwaukee Tools nye sortiment vedholder de deres position som brancheførende indenfor trinborsløsninger.

 

Kobolt-trinborene har et aflangt dobbeltskær, der sikrer førsteklasses varmehåndtering. De mindre trin i borene giver den mest ubesværede boreoplevelse, som gør arbejdet mere behageligt og nøjagtigt.

 

234 23

 

Trinborets Rapid strike™-spids borer op til 2 gange hurtigere i rustfri ståloverflader, hvilket giver en højere effektivitet. En anden feature er borets 3-Flat Secure-Grip™ , som mindsker risikoen for at boret glider. Det betyder, at boreoplevelsen bliver mere sikker og ensartet. Med markedets førende AICrN overfladebehandling giver Milwaukee tools kobolt trinbor den hurtigste borehastighed, den bedste ydeevne og en meget længere levetid – 10 gange længere end et almindeligt trinbor.

 

Milwaukee Tools kobolt trinbor giver den hurtigste borehastighed, den bedste ydeevne og en meget længere levetid.

 

For at øge produktiviteten har trinboret lasergraverede diametermærker, så brugeren nemt kan stoppe ved enhver størrelse. Dermed har boret klassens bedste ydeevne, såfremt der bruges lave hastigheder og skærevæske til rustfrit stål og høje hastigheder til blødt stål. Derudover sikrer det særlige geometriske skæredesign lave vibrationer og at boret ikke sætter sig fast. Dermed opnår man med kobolt trinboret en problemfri boring, så dine boreopgaver går som en leg.



Hvis du vil se mere om kobolt-trinborene, kan du finde din nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

 

Kontaktinformation