<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
M18_F2BPB-124--App_2

Milwaukee leverer ny tilpasningsdygtig og komfortabel rygsæksblæser

Den nye M18 FUEL rygsæksblæser med dobbelt batteri er unikt designet til fagfolk. Den leverer den høje blæsekraft, der kræves til krævende opgaver.

M18_F2BPB-124--Hero_1

 

REDLINK PLUS-elektronikken gør det muligt for Milwaukee rygsæksblæseren at opnå fuld effekt på under et sekund, hvilket øger kontrollen og produktiviteten under arbejdet.

 

Brugerne har den nødvendige kraft til at klare de mest krævende opgaver uden tab af produktivitet.

 

Uden de daglige frustrationer ved benzindrevet udstyr, herunder trækstarter og almindelig motorvedligeholdelse, kan brugerne komme hurtigere i gang med arbejdet. Desuden elimineres støjen fra benzindrevet udstyr.

 

Den nye M18 FUEL rygsæksblæser med dobbelt batteri er udviklet til fagfolk, og har det mest tilpasningsdygtige design og den bedste komfort. Blæseren kan bruge to batterier for at opnå en lavere vægt og større mulighed, for at manøvrere eller fire batterier til længerevarende applikationer. Valg af forskellige tilstande giver brugeren mulighed for at indstille forskellige ydeevneniveauer til forskellige behov og driftstidskrav, mens en variabel hastighedsudløser giver yderligere kontrol. Denne blæser er designet til at maksimere brugerkomforten og har en fuldt justerbar sele, løftestropper, teleskopmundstykke og en justerbar håndtagsposition, så brugeren kan tilpasse værktøjet til sit arbejde.

 

Den nye M18 FUEL blæser med dobbelt batteri er fuldt kompatibel med hele M18 serien, der nu omfatter mere end 290 elværktøjer.

 

M18_F2BPB-124--App_7

 

Specifikationer

M18 FUEL rygsæksblæser med dobbelt batteri

 

M18 F2BPB-124

 

  • Batteritype: Litium-ion
  • Batterisystem: M18 FUEL™
  • Lufthastighed: 0-250 km/t
  • Luftmængde: 0-18,5 m3/min
  • Rydningskraft: 20,5 N
  • Fartpilot
  • Vægt med batteri: 11,74 kg (2x M18 HB12)

 

Leveres med 4x M18 HB12 batterier og M18 PC6 lader.

 

Kontaktinformation