milaukee-top

Milwaukee lancerer det nye M18 FORGE 6,0 AH batteri, som øger effektiviteten og reducerer nedetid

M18 FORGE 6,0 Ah batteriet er kompatibelt med alt M18værktøj i serien. Det tilbyder den optimale kombination af størrelse, vægt og øget effekt. Dermed får brugerne den bedste løsning til krævende arbejde over hovedet og på trange steder. Batteriet, og leverer alligevel den samme kraft.

Det nye batteri er 30% mindre og 40% lettere end M18™ HIGH OUTPUT™ 12.0 AH batteriet, og leverer alligevel den samme kraft.

 

Når du bruger den dobbelte M18™ lader, bliver batteriet opladet til 80 % på kun 15 minutter. Det minimerer nedetiden, ved at skulle vente på opladning af batteriet. I sidste ende nedbringes antallet af batterier, der kræves på byggepladsen. Derudover sørger MILWAUKEE®s avancerede REDLINK™ elektronik for samspillet mellem værktøj, batteri og oplader, så der sikres optimeret ydeevne og beskyttelse mod overbelastning.

 

- Milwaukees nye M18™ FORGE TM 6,0 Ah batteri giver den stærkeste og hurtigste opladning samt den længste driftstid i REDLITHIUMTM.

 

Batteriet har det anerkendte MILWAUKEE® design og tekniske egenskaber, der ikke kun giver høj effekt men også holdbarhed og brugervenlighed. Batteriet er udstyret med forbedret plast, som giver et modstandsdygtigt hus. Dermed er det designet til at give fremragende beskyttelse mod de olier, opløsningsmidler og fedtstoffer der typisk findes på byggepladser.Derudover har batteriet patenteret indtrængningsbeskyttelse, som sikrer øget beskyttelse mod barske forhold på byggeplads, herunder vejr og miljø. Endvidere er strømindikatoren forbedret. Forbedringen medfører at strømindikatoren, er nem at aflæse selv i direkte sollys.

 

Med lanceringen af det nye M18™ FORGE™ 6,0 Ah batteri kan brugerne se frem til et batteri med den længste levetid, der giver flest genopladninger og den bedste ydeevne.

 

milwaukee

 

Specifikationer

M18™ FORGE™ 6,0 Ah batteri M18 FB6

- Batteritype: Litium-ion

- Batterisystem: M18™

- Opladningstid til 100 %:

    • M18 DBSC: 25 min.
    • M12-18 FC: 60 min.
    • M12-18 C: 115 min.

- Vægt: 1,03 kg

 

Hvis du vil vide mere om M18™ FORGE™ 6,0 Ah batteriet, kan du se videoen nedenunder af den i aktion eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

 

 

 

Kontaktinformation