<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Milwaukee lancerer batteridrevet loddekolbe i det brede M12 system
Milwaukee lancerer batteridrevet loddekolbe i det brede M12 system

Annonce

Milwaukee lancerer batteridrevet loddekolbe i det brede M12 system

Milwaukee Tool leverer fortsat mobil produktivitet ved at udvide branchens største kompaktsystem, M12™-platformen, med M12 SI.


DET NYE VÆRKTØJ ER DEN FØRSTE LITIUM-DREVNE LODDELØSNING, SOM INDGÅR I EN SYSTEMLØSNING MED OVER 70 FORSKELLIGE VÆRKTØJER. LODDEKOLBEN VARMES HURTIGT OP OG HOLDER DEN OPTIMALE TEMPERATUR UNDER DE MEST KRÆVENDE OPGAVER MED UOVERTRUFFEN PRODUKTIVITET TIL BRUGERE, DER UDFØRER ARBEJDE MED LODDEDE FORBINDELSER.


"De allerfleste loddeløsninger i dag har en række ulemper for brugerne, for eksempel ukontrolleret temperatur, lang opvarmningstid og begrænset mobilitet. Da vi designede M12 SI fokuserede vi på at kombinere effektiviteten og temperaturstyringen fra mere avancerede stationære loddestationer med mobiliteten fra butan," fortæller Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee Tool.


"Vi har udnyttet vores M12™-teknologi til at udvikle en loddeløsning, som løser frustrationerne med det nuværende værktøj og sikrer bedre produktivitet for brugerne, uanset opgaven," siger Tobias.


Den nye M12 SI varmes hurtigt op og når sin driftstemperatur på 20-30 sekunder – det giver mindst mulig stilstandstid mellem opgaverne.


REDLINK PLUS™-elektronikken overvåger temperaturen i spidsen under de krævende opgaver og beskytter dermed mod overophedning og skader på ledningerne. En varmeindikator viser brugeren, hvornår værktøjet er klar til brug og sikkert at opbevare. Når loddekolben tændes, blinker status-LED'en grønt for at vise, at loddekolben varmes op. Når værktøjet har nået loddetemperaturen, lyser lampen konstant grønt. Spidsens temperatur stiger fortsat, indtil den når maks.- temperaturen (400 °C). Når opgaven er udført, og loddekolben slukkes, lyser LED'en rødt, indtil værktøjet er nede på en temperatur, hvor det kan sættes til opbevaring. Med vinkelbart hoved kan brugeren desuden tilpasse værktøjet optimalt efter opgaven.


Den nye M12 SI er kompatibel med hele M12™-systemet, som nu tilbyder mere end 70 professionelle batteridrevne løsninger med fokus på effekt, produktivitet og mobilitet. Med lanceringen af M12 SI og den netop annoncerede M18-varmepistol har Milwaukee® nu en komplet løsning til ledningsreparation.


Specifikationer

M12™ loddekolbe (M12 SI-201C) (Fås også uden batteri og oplader)

  Varmeafgivelse: 90 watt

  Opvarmningstid: 20-30 sekunder

  Udskiftelige spidser: Mejsel og fin spids

  LED-lys: Ja

  Driftstid: 50 minutter (2,0Ah REDLITHIUM-ION™-batteri)

  Længde: 294 mm

  Vægt: 0,5 kg


Leveres med 2,0 Ah-batteri, oplader, fin spids, mejselspids og kuffert.

Hør mere om M12-loddekolben eller find nærmeste forhandler på: www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:   https://dk.milwaukeetool.eu/