M18_FN16GS-0X--App_1

Milwaukee Tool leverer et fuldt funktionsdygtigt alternativ til pneumatiske dykkerpistoler

 

Denne dykkerpistol er klar til aktion uden opstartstid. Uden forsinkelse mellem aktivering af aftrækkeren og indskydningen af dykkeren får brugerne den samme affyringshastighed som med et pneumatisk værktøj, uden besværet med at skulle trække en trykluftslange efter sig. 

 

Den nyeste generation af batteridrevne MILWAUKEE dykkerpistoler udvides med M18 FUEL™ 1,6 mm. lige dykkerpistol. Dette alternativ til pneumatisk værktøj leverer rigelig kraft til at drive dykkere ind i hårdt træ og efterlade rene, ensartede huller.

 

M18_FN16GS-0X--App_8

 

Den nye dykkerpistol giver tømrer og ombyggere den kraft, ydeevne og driftstid de har brug for. 

 

Den lige M18 FUEL™ 1,6 mm. dykkerpistol giver den ydeevne, som brugerne efterspørger med ensartet indskydning af dykkere i almindeligt, blødt og hårdt træ. Den batteridrevne dykkerpistol efterlader små huller på niveau med en pneumatisk løsning. Det betyder at tømrere og ombyggere, skal bruge mindre tid på at file efter og færdiggøre hullerne på byggepladsen. Præcisionsspidsen, giver adgang til steder med begrænset plads, og frit udsyn til den nøjagtige placering af dykkeren.

 

Den lige M18 FUEL™ 1,6 mm. dykkerpistol bruger ikke gaspatroner, man skal ikke bære kompressor og slange rundt på byggepladsen. Derudover kræver den ingen vedligeholdelse, hvilket i sidste ende sænker ejeromkostningerne.

 

Den lige M18 FUEL™ 1,6 mm. dykkerpistol er fuldt kompatibel med hele MILWAUKEE® M18™ serien, der nu omfatter mere end 255 elværktøjsløsninger.

 

M18_FN16GS-0X--Hero_2

 

Specifikationer

M18 FUEL™ 1,6 mm. lige dykkerpistol (M18 FN16GS-0X)

 

- Batteritype: Lithium-ion

- Batterisystem: M18 FUEL™

- Båndvinkel: 0°

- Magasinkapacitet: 110

- Dykkervinkel: 0°

- Dykkerkapacitet: 32-64 mm

- Dykkerdiameter: 1,6 mm

- Vægt med batteri: 3,2 kg (M18 B2)

 

Leveres med HD boks.

 

Hvis du vil vide mere om den lige M18 FUEL™ 1,6 mm. dykkerpistol, kan du se videoen nedenfor af den i aktion eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

 

 

 

Kontaktinformation