milwaukee4

Med den nye M18 Fuel Vakuumpumpe eliminerer Milwaukee besværet med ledninger

 

Den leverer samme ydeevne og hastighed som ledningsdrevne vakkumpumper uden besværet ved at lede efter stikkontakter og forlængerledninger. 

 

milwaukee5MILWAUKEE leverer batteridrevet innovation til HVAC teknikeren med endnu en branchefokuseret løsning, der øger produktiviteten.

 

M18 FUEL 5 CFM vakuumpumpen, der drives af M18 REDLITHIUM batterier, leverer den nødvendige driftstid og hastighed. Den minimerer samtidig den tid og det arbejde, som er forbundet med opsætning og nedtagning. Dermed kan brugerne få arbejdet gjort hutigere og mere effektivt. 

 

Batteridrevet vakuumpumpe forbedrer produktiviteten ved tømningsprocessen. 

 

En vakuumpumpe er et vigtigt redskab for ejendomsadministratorer og teknikere i forbindelse med HVAC reparationer og installationer. Der kan bruges forskellige slangekonfigurationer til at tilslutte et system til tømning, og ofte monterer teknikere også en manifold i opsætningen af forbindelsen.

 

M18 FUEL vakuumpumpen er designet med et banebrydende manifoldtrin, der maksimerer hastighed og driftstid og giver op til 90 minutters driftstid pr. opladning på ét M18 HIGH OUTPUT 8,0 Ah batteri. Til brug i boliger og til lette tekniske anvendelser leverer vakuumpumpens ½”-, ⅜”-, og ¼”-porte hurtige tømninger. Derudover vil den kunne suge alt, der indeholder A1-, A2L- og A2-klassificerede kølemidler.

 

M18 FUEL™ vakuumpumpen er nøje designet, til den måde HVAC teknikere arbejder på. Den har en indbygget alarm, der giver besked når der er ti minutter tilbage på batteriet. Derudover har den en kugleventil, der opretholder vakuummet under batteriskift. Den har også en gasballastventil, der forlænger oliens levetid og kræver færre olieskift.

 

Vakuumpumpen er udstyret med  en stor olieport og en vinklet olieaftapning, der gør det nemt at skifte olie uden en tragt.

 

M18 FUEL vakuumpumpen har en kulfri POWERSTATE motor, der giver mulighed for lige så hurtige tømninger, som med en tilsvarende ledningsdrevet vakuumpumpe. Derudover er den udstyret med REDLINK PLUS elektronik, der sikrer maksimal ydeevne og beskyttelse mod overbelastning. MILWAUKEE vakuumpumpen er udviklet med produktivitet for øje. Den løser frustrationer ved produkter med ledninger ved at minimere den tid og de kræfter, der bruges på opsætning og nedtagning.

 

MILWAUKEE har stærkt fokus på at forbedre produktiviteten ved at levere resultatorienterede og fagfokuserede løsninger, så brugerne kan arbejde en hel dag med et enkelt batterisystem. M18 FUEL vakuumpumpen er fuldt kompatibel med hele M18 serien, der nu omfatter mere end 255 elværktøjer.

 

milwaukee2

 

Specifikationer

 M18 FUEL™ vakuumpumpe 5 CFM (M18 FVP5-801)

- Batteritype: Lithium-ion

- Batterisystem: M18™

- Flowhastighed: 142 l/min.

- Indsugningsporte: ½”, ⅜” og ¼”

- 5⁄16”-adapter

- Oliekapacitet: 500 ml

- Kølemiddelklasser: A1, A2L og A2

- Maksimalt vakuum 25 mikron

- Vægt med batteri: 9,7 kg (M18 HB8)

 

 

Leveres med M18 HB8 batteri, M12-18 FC lader, 500 ml olieflaske og 5/16" adapter.

 

Hvis du vil vide om M18 FUEL™ vakuumpumpen, kan du se videoen af den i aktion nedenunder eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

 

 

 

 

Kontaktinformation