MX4 – DESIGNET TIL AT FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN AKKU BOREHAMMER

Milwaukee® har fornøjelsen af at præsentere de nye MX4 SDS-plus hammerbor, der er designet til maksimal hastighed og præcision - med markedsledende holdbarhed.

 

MX4 HAR EN MASSIV SVEJSET SPIDS I ÉT STYKKE PÅ 5 TIL 8 MM-STØRRELSERNE OG DISSE MINDRE BOR SOM NORMALT ER NOGET MERE SKRØBELIGE GRUNDET VARMEOPBYGNING, TAGER NU HOLDBARHED TIL ET HELT NYT NIVEAU.
MX4 FÅS OP TIL 32 MM OG FOR ALLE STØRRELSER GÆLDER AT DE HAR MARKANT LÆNGERE LEVETID OG KAN LAVE 20 % FLERE HULLER PR. BATTERIOPLADNING END KONKURRERENDE HAMMERBOR.

 

De nye Milwaukee® MX4-hammerbor har 4 brydningspunkter som skaber en ‘nedrivningseffekt’ ved at lave mikrorevner i det borede materiale. Dette giver en markant hurtigere boring, mens slidindikatorerne på siderne advarer brugeren, når boret ikke længere overholder PGM-standarden.

 

Når der ophobes mindre varme, opnås der længere holdbarhed, og designets beskyttelse mod armeringsjern fungerer også i kombination med 4-tandsspidsen for at forhindre, at boret sætter sig fast og blokerer.

 

For højere effektivitet er alle MX4-borene udstyret med forstærket, variabel spiralgeometri, der reducerer friktion, lettere afleder borestøv og ophober mindre varme. Resultatet er en markant hurtigere boring, maksimal kraftoverførsel, mindre vibrationer og længere holdbarhed.

 

Milwaukee® har som mission at føre an i skiftet væk fra ledningsmaskiner og med MX4 borene kan de nu også levere tilbehør der er optimeret til akku maskiner og derfor kan bore op til 20 % flere huller pr. batteriopladning sammenlignet med konkurrerende bor.

 

Hvis du vil se mere om de nye MX4 hammerbor eller finde den nærmeste forhandler, så besøg www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation