IR_FL500--Hero_1

MILWAUKEE® UDVIDER SIT SORTIMENT AF PERSONLIG BELYSNING

Milwaukee Tool, branchens førende leverandør af arbejdsbelysning, fortsætter med at udvide sit sortiment af personlig belysning med introduktionen af en ny kategori af kompakte, genopladelige lamper.


de nye lamper adskiller sig fra det eksisterende sortiment af REDLITHIUM USB-drevne lamper fra Milwaukee® ved at have et indbygget usb-genopladeligt batteri for høj ydelse i en ultrakompakt form.


De tre nye løsninger omfatter en USB-genopladelig lommelygte på 500 lumen, en USB-genopladelig pandelampe på 450 lumen og en USB-genopladelig minilygte på 250 lumen. Ved arbejdsopgaver på trang plads giver disse nye løsninger brugerne den bedste kombination af bærbarhed og LED-teknologi.

Det NYE sortiment af USB-genopladelige lamper giver bedre ydeevne og driftstid i en kompakt størrelse samt nemmere opladning.

USB-genopladelig lommelygte på 500 lumen

Den USB-genopladelige lommelygte leverer TRUEVIEW-belysning på 500 lumen og giver brugerne mulighed for at bruge den i hånden eller arbejde håndfrit. Den magnetiske fod gør det muligt for brugeren hurtigt at skifte fra håndholdt til håndfri, mens en vendbar clips gør det nemt at fastgøre den til kanten af en hjelm eller lomme. Lommelygten har tre lystrin (høj, medium og lav) og leveres med USB-lader og integreret batteriindikator. Derudover er den designet med bulls-eye strålemønster for at give optimeret belysning på afstand og på tæt hold. Den er bygget til at modstå selv de mest barske forhold på byggepladsen og er IP67-beskyttet mod vand og støv. Derudover kan den klare fald fra op til 4 m. Det indbyggede REDLITHIUM-batteri kan oplades med mikro-USB-kabel fra en USB-strømkilde eller en stikkontakt (230V-stik medfølger ikke).


USB-genopladelig pandelampe på 450 lumen

Den USB-genopladelige pandelampe giver TRUEVIEW-belysning på 450 lumen med spot- og områdelys. Den er designet til brug både med eller uden sikkerhedshjelm og kan også afmonteres til brug som en magnetisk arbejdslampe. Det justerbare hoved med 5 positioner gør det hurtigt og nemt at tage den af hovedstroppen og montere den på metal på den ønskede placering. Pandelampen leveres også med USB-lader, integreret batteriindikator og flere lysindstillinger for at optimere lysstyrken og driftstiden på steder, hvor pladsen er trang. Pandelampen, der er konstrueret til at modstå selv de barskeste forhold på byggepladsen, er IP54-beskyttet mod støv og faldende vand og kan klare fald fra op til 2 m. Det indbyggede REDLITHIUM-batteri kan oplades med mikro-USB-kabel fra en USB-strømkilde eller en stikkontakt (230V-stik medfølger ikke).


USB-genopladelig minilygte på 250 lumen

Den USB-genopladelige minilyge med laser giver TRUEVIEW-belysning på 250 lumen og er udstyret med en laserpen-funktion, der giver den præcision, der skal bruges på byggepladsen. Med to lystrin får brugeren optimal lysstyrke og driftstid i op til 8 timer. En beskyttende "bide-zone" i gummi gør det nemt for brugerne at betjene lygten håndfrit. Minilygten leveres også med USB-lader, integreret batteriindikator og en aftagelig metalklips til sikker fastgørelse til skjorter eller en bukselomme. Den er bygget til at modstå selv de mest barske forhold på byggepladsen og er IP54-beskyttet mod vand og støv. Derudover klarer den fald på op til 2 m. Det indbyggede REDLITHIUM-batteri kan oplades med mikro-USB-kabel fra en USB-strømkilde eller en stikkontakt (230V-stik medfølger ikke).

 Specifikationer

 

USB-genopladelig lommelygte på 500 lumen (IR FL500)

 

 • Maks. lyseffekt: 500/100/10 lm
 • Driftstid: 3,5/16/40 timer
 • Klassificering: IP67
 • Vægt inkl. batteri: 0,10 kg

 

USB-genopladelig pandelampe på 450 lumen (IR HL450)

 

 • Maks. lyseffekt Spot/Område/Spot/Strobe: 450/250/250/100/25 lm
 • Driftstid: 2,5/4/4/8/14 timer
 • Klassificering: IP54
 • Vægt inkl. batteri: 0,15 kg

 

USB-genopladelig minilygte på 250 lumen (IR PL250)

 

 • Maks. lyseffekt Høj/Medium/Lav/Strobe: 250/50 Lm
 • Driftstid:  1,5/8 timer
 • Klassificering: IP67
 • Vægt inkl. batteri: 0,06 kg

 

 

Læs mere om de nye genopladelige belysningsløsninger, se videoer af dem i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation