4932478763--Hero_1

MILWAUKEE® ØGER SIKKERHEDEN MED UDVIDET SORTIMENT AF SIKKERHEDSBRILLER

Sikkerhedsbrillerne fra MILWAUKEE® øger sikkerheden på byggepladsen.


Med anti-rids og dugfri linser, nye linsefarver samt nye forstørrelsesfunktioner er alle nye sikkerhedsbriller bygget til LÆNGERE brug, hvor der ikke gås på kompromis med komforten.


MILWAUKEE
® har endnu engang bevist sit engagement i at sikre sikkerhed og produktivitet på byggepladsen med en udvidelse af sit sortiment af sikkerhedsbriller.

Udstyret med komfortable stænger, der gør dem behagelige at bære.

Alle nye briller er udstyret med komfortable brillestænger, der gør dem behagelige at bære, og alle brillerne (bortset fra magnified sikkerhedsbriller) fås med gule, grå eller tonede linser. Denne sikkerhedsforbedring er ideel til brugere, der har brug for briller, som er optimeret til deres specifikke arbejdsmiljø.

 

 

Sikkerhedsbrillerne fra MILWAUKEE® er udstyret med dugfri linser for at sikre, at brugernes syn forbliver uhindret på byggepladsen. Performance sikkerhedsbrillerne har anti-rids-linser, som øger produktiviteten og holdbarheden under udfordrende forhold på byggepladsen. Sikkerhedsbrillerne kan nu fås med gule og grå linser ud over de klare og tonede, der allerede er tilgængelige.


Grå brilleglas
giver beskyttelse mod lys og lader en minimal mængde lys passere gennem brilleglassene for at give brugerne et godt udsyn og samtidig være beskyttet mod solen. De er også ideelle indendørs til at reducere intensiteten af indendørslys.


Gule glas
absorberer det blå lys, som kan være skadeligt for brugerne, og de absorberer UV-strålerne fra det blå lys. Dette er ideelt til medarbejdere indendørs på et lager, med industribelysning eller med skærme. Gule linser giver dem et klart syn og samtidig beskyttelse mod det blå lys og giver mere kontrast.

 

 

Enhanced sikkerhedsbriller har desuden en fleksibel næsebro, der giver ekstra støtte til brugeren samt en bedre pasform over åndedrætsværnet. De fås nu også med klare, tonede, grå og gule glas.


For nem aflæsning og klarhed har magnified sikkerhedsbriller en hård anti-rids belægning samt klare linser med styrke, der gør det nemt for brugerne at læse uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Linserne fås med styrker mellem +1,00 og +2,50 dioptri.

 

 

Dette udvidede sortiment af personlige værnemidler er bevis på Milwaukees fokus på at skabe innovative løsninger, der hjælper brugerne med at VÆRE SIKRE. STAY PRODUCTIVE™. Du kan finde flere oplysninger om PPE fra MILWAUKEE® eller se hele sortimentet på https://dk.milwaukeetool.eu/range/ppe/

Kontaktinformation