M18_POALC-0--App_2

MILWAUKEE® LYSER BYGGEPLADSEN OP MED NY PACKOUT™ KOMPATIBEL LAMPE

Milwaukee Tool udvider igen sine belysningsløsninger med lanceringen af M18 PACKOUT områdelys med oplader.

 

Den nye belysningsløsning udstyrer brugerne med lys i flere retninger og opladning hele dagen i én dedikeret løsning, der er fuldt kompatibel med det modulopbyggede PACKOUTopbevaringssystem fra MILWAUKEE®  

 

"Det nye M18™ PACKOUT™ områdelys med oplader leverer lys i flere retninger og opladning hele dagen og er fuldt kompatibel med det modulopbyggede PACKOUT™ opbevaringssystem."

M18 PACKOUTområdelys med oplader leverer 3000 lumen med TRUEVIEWhøjdefinitionsoutput, så du nemt kan oplyse arbejdsstedet. For at give en komplet styring af lysindstillingerne er lyset udstyret med tre uafhængige roterende lyshoveder, så brugerne kan vælge mellem opgave- eller områdebelysning. Output og driftstid kan nemt styres via  lysets ni indstillinger – alle lamper, hovedpanel, lys forrest/bagest – hver med høje, mellem og lave indstillinger.            

For ekstra brugervenlighed har lyset en dobbelt strømfunktion med integreret vekselstrømsindgang for kontinuerlig driftstid hele dagen og M18™ batteriopladning. Desuden har M18 PACKOUT områdelys med oplader et opbevaringsrum og en 2,1 AMP USB-port til opladning af enheder og opbevaring af små genstande. Når lyset er udstyret med et M18 REDLITHIUM 5,0 Ah-batteri, giver den brugerne op til 31 timers driftstid.

M18_POALC-0--App_3

Takket være en intuitiv og hurtig fastgørelsesmekanisme er M18 PACKOUT områdelys med oplader konstrueret til at være let tilgængeligt, når det stables oven på eller i et eksisterende modulopbygget PACKOUT opbevaringssystem. Lyset og opladeren kan begge bruges med og uden PACKOUT systemet, hvilket gør det til det mest bærbare og alsidige arbejdslys på markedet.

M18 PACKOUT områdelys med oplader er IP54-klassificeret for støv- og vandbestandighed, der giver en optimeret holdbarhed.

Det nye M18 PACKOUT områdelys med oplader er fuldt kompatibelt med hele M18 serien, som nu tilbyder mere end 190 batteridrevne værktøjsprodukter, som alle strømføres fra den samme batteriplatform.

Specifikationer

M18 PACKOUT områdelys med oplader (M18 POALC-0)

 

  • Strømkilde:                                      Med eller uden ledning
  • Lumen (alt lys):                                3000 / 1500 / 1000
  • Driftstid (alt lys):                              4/8/12 timer
  • Vægt med batteri:                            5,2 kg
  • Dimensioner:                                   43 mm x 25 mm x 22 mm

Hvis du gerne vil vide mere om M18 FUEL PACKOUT områdelyset med oplader, kan du se en video med det i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Om Milwaukee Tool
Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontaktinformation