M18_ONEBLHPT-302C--Hero_3

MILWAUKEE® LØFTER PRESSVÆRKTØJET TIL NYE HØJDER

Milwaukee Tool løfter pressværktøjsrapportering til et nyt niveau med introduktionen af det nye M18 FORCE LOGIC pressværktøj med ONE-KEY - branchens mindste og mest intelligente pressværktøj.

 

Med et kompakt design og kulfri motor har værktøjet længere driftstid pr. opladning og hurtigere cyklustider og er samtidig betydeligt mindre og næsten 20 % lettere end den førende konkurrent. Derudover giver dette værktøj en bedre samlet oplevelse af presssamlingen ved at registrere og uploade data fra hver enkelt press, der derefter kan hentes via One-Key™ desktop- eller mobilappen.

VÆRKTØJET HAR LÆNGERE DRIFTSTID PR. OPLADNING OG HURTIGERE CYKLUSTIDER

“I løbet af de sidste 7 år har vi set en stigende tendens i antallet af installatører, der bruger press til rørsamlinger. Det skyldes de enorme sikkerhedsmæssige fordele ved at fjerne åben ild fra arbejdsstedet, den tid man sparer på ikke at skulle svede og lodde, samt presssamlingernes dokumenterede ensartethed og pålidelighed," siger Gustav Olsson, Product Manager hos Milwaukee Tool. “M18 FORCE LOGIC pressværktøjet har sat standarden for produktivitet i rørsamlinger, og selvom det altid har været et af de mindste og mest intelligente pressværktøjer på markedet, løfter vi denne intelligens endnu en tand i år med tilføjelsen af ONE-KEY”.

 

Det nye pressværktøj giver ro i sindet, selv under de mest kritiske opgaver. Et forudgående batteritjek forhindrer brugeren i at starte et press, som værktøjet kan ikke fuldføre, mens en automatisk cyklus sikrer et fuldt press hver gang og med et grønt lys over for brugeren angiver, at samlingen er fuldført.

 

 

Dette værktøj er kompatibelt med ONE-KEY, branchens største sporingsnetværk, der giver mulighed for automatisk registrering for at gemme og rapportere data. ONE-KEY-rapporterne kan nemt tilpasses og arrangeres efter den aktuelle opgave. Samtidig giver ONE-KEY brugerne mulighed for at oprette trådløs forbindelse til værktøjet via deres smartphone for at spore dets placering og låse det for øget sikkerhed. Med denne teknologi kan ledere og værkførere overvåge brugen af værktøjet på et arbejdssted for at sikre optimal allokering af værktøj på tværs af alle opgaver.

 

M18 FORCE LOGIC med ONE-KEY og kompatible kæber er designet til at fungere sammen med alle større fittingproducenter, der i øjeblikket er kompatible med alle almindelige, unikke fittingsystemer, og løbende udvides.

 

Det nye værktøj er fuldt kompatibelt med hele M18-sortimentet, der nu omfatter mere end 190 værktøjer på samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FORCE LOGIC pressværktøj med ONE-KEY (M18 ONEBLHPT-302C)

  • Antal press: 40.000
  • Presskraft: 32 kN
  • Maks. pressstørrelse i metal: Op til 108 mm
  • Maks. pressstørrelse i plast: Op til 110 mm
  • Vægt inkl. batteri: 2,9 kg

 

Leveres med 2 x M18 HIGH OUTPUT 3,0 Ah-batterier, M18 og M12 hurtiglader og transportkuffert.

 

Fås også i sæt med enten 3 x TH-kæber, 3 x V-kæber, U-kæber eller 3 x M-kæber.

 

Læs mere om M18 FORCE LOGIC pressværktøjet med ONE-KEY, se videoer af det i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation