M12_PL-201C--Hero_1

MILWAUKEE® LEVERER DEN NEMMESTE LOKALISERINGSMÅDE MED NY KABELSØGER

Milwaukee Tool fortsætter med at levere nye, innovative kloak- og afløbsdiagnoseløsninger med introduktionen af M12 kabelsøgeren, der giver teknikerne den nemmeste lokalisering.

 

Denne kabelsøger er udstyret med en retningspil på displayet, der øjeblikkeligt identificerer interessepunktet, og to multi-retningsbestemte antenner. Den giver kloakrensere og blikkenslagere øjeblikkelig og nøjagtig lokaliseringsvejledning ved opstart og eliminerer samtidig falske aflæsninger.

2 multi-retningsbestemte antenner gør det lettere at lokalisere sonder og strømkabler uden spøgelsessignaler.

"Historisk set har lokalisering af afløbsledninger med kabelsøgere været en besværlig proces, der tvinger teknikerne til at tage yderligere skridt, før de præcist lokaliserer en sonde," siger Gustav Olsson, Trade Product Manager for Milwaukee Tool. "For teknikere, der ønsker at lokalisere en kamerasonde, peger retningspilen på M12 kabelsøgeren med det samme på sonden ved opstart og eliminerer behovet for at gætte og kontrollere nøjagtigheden. Med dobbelte 3D-antenner kan teknikere være sikre på, at kabelsøgeren giver nøjagtige og præcise resultater."

 

 

M12™ kabelsøgeren sikrer bedre synlighed med et 4,3" LCD-farvedisplay, der giver klart overblik over målingerne, selv i direkte sollys. M12™ kabelsøgeren er beregnet til at modstå barske forhold og har maksimal beskyttelse i form af en slagfast skærm, gummibelægning og forseglet batterilåge. Med over 13 timers driftstid og en genopladningstid på under 30 minutter med et 2,0 Ah REDLITHIUM™ batteri behøver teknikere ikke længere bekymre sig om konstant at udskifte alkalinebatterier.

 

M12™  kabelsøgeren har desuden ONE-KEY teknologi til trådløs sporing, lagerstyring og sikkerhed.

 

 

Specifikationer

 

M12 kabelsøger (M12 PL-201C)

  • To 3D multi-retningsbestemte antenner
  • 4,3" LCD-farveskærm
  • Sondefrekvens: 512 Hz, 640 Hz, 33 KHz
  • Ledningssporingsfrekvens: 33 KHz, 83 KHz
  • Strømfrekvens: 50 Hz, 60 Hz
  • ONE-KEY™
  • Vægt med batteri: 2,6 kg

 

Hvis du vil vide mere om M12 kabelsøgeren og resten af de batteridrevne rense- og inspektionsløsninger, kan du besøge www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation