M18_FAC-55--Hero_1

MILWAUKEE® LANCERER BRANCHENS MEST STØJSVAGE BATTERIDREVNE KOMPRESSOR

Milwaukee Tool udnytter kraften, ydeevnen og driftstiden fra M18 FUEL teknologien og har udviklet branchens mest støjsvage batteridrevne luftkompressor til professionelle fagfolk.

 

Med kun 68 dB(A) er den kompakte og støjsvage M18 FUEL™ 7,6 L kompressor dobbelt så støjsvag som almindelige ledningsbaserede kompressorer, hvilket reducerer den samlede støj på arbejdspladsen.

Den mest støjsvage batteridrevne kompressor på markedet med kun 68 dB(A).

Med et støjniveau på kun 68 dB(A) reducerer den nye kompressor drastisk en af de største frustrationer ved kompressorbrug: Støjen. Med 14,4 kg og to bærehåndtag er den nem at transportere til og fra arbejdspladsen. Den lave profil og det stabelbare design gør den let at opbevare.

 

 

Takket være M18 REDLITHIUM™ batteriteknologien eliminerer værktøjet besværet med ledninger og leverer kraft til at affyre op til (1600) 18 GA dykkersøm pr. opladning på et M18 REDLITHIUMHIGH OUTPUT 12,0 Ah batteri. Kompressoren har et lynkoblingsstik og en regulator med en enkelt omdrejning, hvilket gør den nem at bruge. Brugeren kan nemt justere kompressoren efter behov med de frontvendte målere.

 

Det nye værktøj er fuldt kompatibelt med hele M18 sortimentet, der nu tilbyder mere end 190 elværktøjsprodukter, der alle drives af den samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FUEL luftkompressor (M18 FAC-0)

  • Kapacitet:                                                             7,6 l
  • Luftstrøm:                                                             48 ved 2,8 bar l/min
  • Vægt med batteri:                                                14,4 kg
  • Støjniveau:                                                           68 dB(A)
  • Pumpetype                                                           Oliefri

 

 

Hvis du vil vide mere om M18 FUEL luftkompressor , kan du se videoer af dem i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation